Kaymakam Başar, YİBO’yu ziyaret etti

EĞİTİM 05.04.2021 - 17:18, Güncelleme: 05.04.2021 - 17:18 3051+ kez okundu.
 

Kaymakam Başar, YİBO’yu ziyaret etti

Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Topçu, Piraziz Kütüphane Müdürü Azmi Gürsoy ile Bozat Yibo’yu ziyaret etti.
Okul konferans salonunda Okul Müdürü Hasan Karakılıç günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerin orman konulu şiirlerini okuması, koro eşliğinde orman şarkıları ve gösteriler ile devam etti. Sonrasında Kaymakam Furkan Başar ve beraberindekiler okulda yapılan masal ve zeka oyunları sınıfın açılışını gerçekleştirdiler. Sınıfı dolaşan kaymakam sınıfın çok güzel olduğunu ve herkesin emeğine sağlık dedi. Sınıf açılışını yaptıktan sonra pandemi tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek sınıfları dolaştılar. Öğrencilerle tek tek tanışıp onlarla sohbet eden kaymakam sonrasında öğretmenlerle bir araya geldi. Okul Müdürü Hasan Karakılıç’tan okulun genel durumu ve öğrencilerin akademik başarıları hakkında bilgi alan Kaymakam Başar, daha sonra yapılan çalışma ve etkinliklerle, okulun genel durumuyla ilgili izlenimlerini düşüncelerini paylaşarak çok memnun kaldığını belirttikten sonra okuldan ayrıldılar.     Haber: Erol Küçük   
Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Topçu, Piraziz Kütüphane Müdürü Azmi Gürsoy ile Bozat Yibo’yu ziyaret etti.

Okul konferans salonunda Okul Müdürü Hasan Karakılıç günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerin orman konulu şiirlerini okuması, koro eşliğinde orman şarkıları ve gösteriler ile devam etti. Sonrasında Kaymakam Furkan Başar ve beraberindekiler okulda yapılan masal ve zeka oyunları sınıfın açılışını gerçekleştirdiler. Sınıfı dolaşan kaymakam sınıfın çok güzel olduğunu ve herkesin emeğine sağlık dedi. Sınıf açılışını yaptıktan sonra pandemi tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek sınıfları dolaştılar. Öğrencilerle tek tek tanışıp onlarla sohbet eden kaymakam sonrasında öğretmenlerle bir araya geldi. Okul Müdürü Hasan Karakılıç’tan okulun genel durumu ve öğrencilerin akademik başarıları hakkında bilgi alan Kaymakam Başar, daha sonra yapılan çalışma ve etkinliklerle, okulun genel durumuyla ilgili izlenimlerini düşüncelerini paylaşarak çok memnun kaldığını belirttikten sonra okuldan ayrıldılar.

 

 

Haber: Erol Küçük 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.