'Kimse karamsarlığa kapılmasın'

SPOR 02.03.2021 - 16:20, Güncelleme: 02.03.2021 - 16:20 3593+ kez okundu.
 

'Kimse karamsarlığa kapılmasın'

Giresunspor Alt Yapı ve Statlar Sorumlusu Ercan Ayhan, Altay karşılaşmasında alınan mağlubiyetin moralleri bozmamasını isteyerek, ”Sadece bir karılaşma kaybettik. Hedefimizden şaşmadık ve Giresunspor sezon sonunda Süper Lige yükselecektir.” dedi.
Ayhan, yaptığı açıklamada, Altay karşısında alınan yenilgiyi iş kazası olarak nitelendirdiklerini belirtti. Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve Yönetim Kurulu üstün çaba ve gayretleri göz ardı edilmemelidir hepsine öncelikle teşekkür ederim. “Bu mağlubiyet nazar boncuğumuz olsun.” diyen Ayhan,”12 maçtır süren galibiyet serimiz Altay maçında maalesef sona erdi. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Alınan mağlubiyeti iş kazası olarak görüyoruz. Bu bizim nazar boncuğumuz olsun’ ifadelerini      kullandı.   Altay mağlubiyetinin sadece bir yenilgi olduğunu, Giresunlular ve camiada kesinlikle moral bozukluğuna yol açmamasını isteyen Ayhan, ”Bir karşılaşma kaybettik diye kimse karamsarlığa kapılmasın. Moralleri bozmaya gerek yok. Yine lideriz ve büyük avantajımız var.” diye konuştu. Giresunspor’un iyi ve güçlü bir kadrosunun bulunduğuna işaret eden Ayhan, şöyle konuştu: “Bizi bu noktaya, bu oyuncu grubu taşıdı. Onlara güveniyoruz. Ümraniyespor maçını kazanarak yeniden ligde çıkışa geçeceğiz. Giresunspor bu süreci mutlaka aşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Ayhan, 44 yıllık Süper Lig özleminin bu sezon sonlandırılacağını, Giresun halkına şampiyonluk mutluluğu yaşatacaklarını dile getirerek, şunları aktardı: “Bizim hedefimiz belli. Bu yolda yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve oyuncu grubumuz canla, başla mücadele ediyoruz. Bu noktada Giresun halkımızı ve iş insanlarımızı yanımızda daha fazla görmek istiyoruz. Bu sezon 44 yıl sonra tarihi bir fırsat yakaladık. Gelin bu fırsatı tepmeyelim. Bir hayali hep birlikte gerçeğe dönüştürelim. Giresunspor’un ismini, Süper Lige yazdıralım. Giresunspor, bu kentin, bu ilin tek markası. Bu markayı en güzel yerlere taşıyalım’
Giresunspor Alt Yapı ve Statlar Sorumlusu Ercan Ayhan, Altay karşılaşmasında alınan mağlubiyetin moralleri bozmamasını isteyerek, ”Sadece bir karılaşma kaybettik. Hedefimizden şaşmadık ve Giresunspor sezon sonunda Süper Lige yükselecektir.” dedi.

Ayhan, yaptığı açıklamada, Altay karşısında alınan yenilgiyi iş kazası olarak nitelendirdiklerini belirtti.

Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve Yönetim Kurulu üstün çaba ve gayretleri göz ardı edilmemelidir hepsine öncelikle teşekkür ederim. “Bu mağlubiyet nazar boncuğumuz olsun.” diyen Ayhan,”12 maçtır süren galibiyet serimiz Altay maçında maalesef sona erdi. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Alınan mağlubiyeti iş kazası olarak görüyoruz. Bu bizim nazar boncuğumuz olsun’ ifadelerini      kullandı.
 

Altay mağlubiyetinin sadece bir yenilgi olduğunu, Giresunlular ve camiada kesinlikle moral bozukluğuna yol açmamasını isteyen Ayhan, ”Bir karşılaşma kaybettik diye kimse karamsarlığa kapılmasın. Moralleri bozmaya gerek yok. Yine lideriz ve büyük avantajımız var.” diye konuştu.
Giresunspor’un iyi ve güçlü bir kadrosunun bulunduğuna işaret eden Ayhan, şöyle konuştu:
“Bizi bu noktaya, bu oyuncu grubu taşıdı. Onlara güveniyoruz. Ümraniyespor maçını kazanarak yeniden ligde çıkışa geçeceğiz. Giresunspor bu süreci mutlaka aşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Ayhan, 44 yıllık Süper Lig özleminin bu sezon sonlandırılacağını, Giresun halkına şampiyonluk mutluluğu yaşatacaklarını dile getirerek, şunları aktardı:
“Bizim hedefimiz belli. Bu yolda yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve oyuncu grubumuz canla, başla mücadele ediyoruz. Bu noktada Giresun halkımızı ve iş insanlarımızı yanımızda daha fazla görmek istiyoruz. Bu sezon 44 yıl sonra tarihi bir fırsat yakaladık. Gelin bu fırsatı tepmeyelim. Bir hayali hep birlikte gerçeğe dönüştürelim. Giresunspor’un ismini, Süper Lige yazdıralım. Giresunspor, bu kentin, bu ilin tek markası. Bu markayı en güzel yerlere taşıyalım’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.