Komşu ilde 91 bin 600 boş makaron ele geçirildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 19.04.2024 - 10:57, Güncelleme: 19.04.2024 - 12:04 970 kez okundu.
 

Komşu ilde 91 bin 600 boş makaron ele geçirildi

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kaçak sigara imalatı ve satışına ilişkin bir kişi gözaltına alındı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen saha çalışmaları sonucunda bir kişinin kaçak sigara imal ettiği ve satışını yaptığı ihbarı üzerine operasyon başlatıldı. Çay ve tütün tespit köpeğinin de katılımıyla şüphelinin ikametinde yapılan operasyonda, 91 bin 600 boş makaron, 14 bin 800 dolu makaron, 38 kilogram tütün ve 4 sigara sarma makinesi ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kaçak sigara imalatı ve satışına ilişkin bir kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen saha çalışmaları sonucunda bir kişinin kaçak sigara imal ettiği ve satışını yaptığı ihbarı üzerine operasyon başlatıldı.

Çay ve tütün tespit köpeğinin de katılımıyla şüphelinin ikametinde yapılan operasyonda, 91 bin 600 boş makaron, 14 bin 800 dolu makaron, 38 kilogram tütün ve 4 sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Şüpheli gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.