Komşu ildeki uyuşturucu operasyonunda 6 kişi tutuklandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 27.04.2024 - 10:23, Güncelleme: 27.04.2024 - 10:34 1310 kez okundu.
 

Komşu ildeki uyuşturucu operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Trabzon ve Amasya'da eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Trabzon il merkezinin yanı sıra Akçaabat ve Düzköy ilçeleri ile Amasya'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu, kubar esrar, kenevir tohumu ve uyuşturucu madde kullanmaya yarayan malzemelerin ele geçirildiği operasyonlarda Trabzon ve ilçelerinde Ö.B, S.B, B.E.T, İ.B. ve A.T, Amasya'da ise F.S.A. gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan tutuklandı.
Trabzon ve Amasya'da eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Trabzon il merkezinin yanı sıra Akçaabat ve Düzköy ilçeleri ile Amasya'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu, kubar esrar, kenevir tohumu ve uyuşturucu madde kullanmaya yarayan malzemelerin ele geçirildiği operasyonlarda Trabzon ve ilçelerinde Ö.B, S.B, B.E.T, İ.B. ve A.T, Amasya'da ise F.S.A. gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.