Komşuda kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.04.2024 - 11:26, Güncelleme: 20.04.2024 - 11:37 1214 kez okundu.
 

Komşuda kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

Trabzon'da gümrük kaçağı sigara ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında çalışma gerçekleştirdi. Ekiplerin bir miktar kubar esrar, sentetik uyuşturucu ile düzenek ele geçirdiği operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan gümrük kaçağı alkol, tütün ve tütün mamullerine yönelik çalışmalarda ise 450 paket elektronik sigara, 530 paket sigara ile 65 paket tütün yakaladı.
Trabzon'da gümrük kaçağı sigara ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında çalışma gerçekleştirdi.

Ekiplerin bir miktar kubar esrar, sentetik uyuşturucu ile düzenek ele geçirdiği operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Öte yandan gümrük kaçağı alkol, tütün ve tütün mamullerine yönelik çalışmalarda ise 450 paket elektronik sigara, 530 paket sigara ile 65 paket tütün yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.