Kovanlık ÇPAL’den anlamlı proje

EĞİTİM 04.03.2021 - 18:10, Güncelleme: 04.03.2021 - 18:10 3383+ kez okundu.
 

Kovanlık ÇPAL’den anlamlı proje

Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde güzide bir proje çalışması daha yürütülmeye başladı.
Okulun Almanca öğretmeni Emin Seyhan ve İngilizce Öğretmeni Mine Seyhan tarafından yürütülen eTwinning projesi küresel ısınma nedeniyle etkisini daha az hissetmeye başladığımız kış mevsiminin kendine has özelliklerine dikkat çekmeyi ve bu mevsime özgü yiyecek, içecek, doğa olayları, aktiviteler (spor müsabakaları, festivaller, gelenekler vs.) hakkında bilgi sahibi olmayı amaçlıyor. En önemlisi de  farklı kentlerde farklı kış manzaralarına şahit olmayı ve kültürler arası farklılıklara dikkat çekip öğrencilerin ufuklarını genişletmeyi hedefliyor. Projede 2 üye İtalya, 1 üye Ukrayna, 2 üye Giresun, 1 üye Bolu, 1 üye Erzurum, 1 üye Van, 1 üye Kars, 1 üye Adana'dan olmak üzere 10 ortak okuldan oluştuğu öğrenildi. Öğretmenler Giresun'un tanıtımı için İngilizce ve Almanca Giresun'da kış özel yiyecekle, giyecek ve aktivite tanıtım videoları çekiyorlar. Ayrıca projede düzenlenen en iyi kış manzaraları adlı fotoğraf yarışmasında 11/A sınıfı öğrencisi Emre Demir 1’inci olarak, fotoğrafı projenin yeni logosu seçildi. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Proje yürütücülerimiz olan kıymetli öğretmenlerimizi ve katkı sunan öğrencilerimizi tebrik ederiz” dedi.   Haber: Erol Küçük
Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde güzide bir proje çalışması daha yürütülmeye başladı.

Okulun Almanca öğretmeni Emin Seyhan ve İngilizce Öğretmeni Mine Seyhan tarafından yürütülen eTwinning projesi küresel ısınma nedeniyle etkisini daha az hissetmeye başladığımız kış mevsiminin kendine has özelliklerine dikkat çekmeyi ve bu mevsime özgü yiyecek, içecek, doğa olayları, aktiviteler (spor müsabakaları, festivaller, gelenekler vs.) hakkında bilgi sahibi olmayı amaçlıyor.

En önemlisi de  farklı kentlerde farklı kış manzaralarına şahit olmayı ve kültürler arası farklılıklara dikkat çekip öğrencilerin ufuklarını genişletmeyi hedefliyor. Projede 2 üye İtalya, 1 üye Ukrayna, 2 üye Giresun, 1 üye Bolu, 1 üye Erzurum, 1 üye Van, 1 üye Kars, 1 üye Adana'dan olmak üzere 10 ortak okuldan oluştuğu öğrenildi.

Öğretmenler Giresun'un tanıtımı için İngilizce ve Almanca Giresun'da kış özel yiyecekle, giyecek ve aktivite tanıtım videoları çekiyorlar. Ayrıca projede düzenlenen en iyi kış manzaraları adlı fotoğraf yarışmasında 11/A sınıfı öğrencisi Emre Demir 1’inci olarak, fotoğrafı projenin yeni logosu seçildi. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Proje yürütücülerimiz olan kıymetli öğretmenlerimizi ve katkı sunan öğrencilerimizi tebrik ederiz” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.