KOVANLIK’TA İYİ GENÇLİK BULUŞMASI

SPOR 02.11.2020 - 17:16, Güncelleme: 02.11.2020 - 17:16 2800+ kez okundu.
 

KOVANLIK’TA İYİ GENÇLİK BULUŞMASI

Bulancak İyi Parti Gençlik Başkanı Süleyman Bayrak’ın katılımıyla Kovanlık Beldesinde Cumartesi gecesi Kovanlıklı gençlerle halı saha futbolda buluşmayı gerçekleştiren İyi Parti Bulancak İlçe Gençlik Kolları, yüksek enerjiyle tam motivasyon halinde olduklarının mesajını verdi.
‘İYİ Gençlik ülkede gümbür gümbür geliyor’ diyen Süleyman Bayrak, “Türk bağımsızlığının ve geleceğin umudu olan gençligimizi içinden geçmekte olduğumuz bu sıkıntılı süreçte daha güçlü kılmak için güçlü olması gerekenler İyi olanlardır. Türk gençlerinin başaramayacağı hiç bir iş olmadığını, önce gençliğe anlatmak sonra milletimize yaşatmak ve ardından da tüm insanlığa göstermek, görevi İyi olanlardır. Düşmüş olanlara uzanan el olmak, yalnız kalanlara arkadaş olmak, yolda kalmışlara yoldaş olmak, yanlışa düşenlere rehber olmak, karanlığa düşenlere ışık olmak İyi olanların sorumluluğudur. Kurulan hayaller kırılır. Korkma umutsuzluğa kapılma. Kurulan her hayalin yenisini kur. Kurmadığın hayal ekmediğin tohum dikmediğin fidandır. Yeşermez ki solsun dal vermez ki kırılsın. Düştüğünde yeniden kalk. Aldırma dizlerindeki dirseklerinde ki yara bereye. İleriye bak, ufkun ötesinde bekleyen sevgiliye. Karamsar günlere ışık olsun hayallerin. Sen peşinden koş, insanlık peşinden koşsun. Unutma sen, her zaman her yerde beklenen Türk gençliğisin” dedi.   Haber : Erol Küçük  
Bulancak İyi Parti Gençlik Başkanı Süleyman Bayrak’ın katılımıyla Kovanlık Beldesinde Cumartesi gecesi Kovanlıklı gençlerle halı saha futbolda buluşmayı gerçekleştiren İyi Parti Bulancak İlçe Gençlik Kolları, yüksek enerjiyle tam motivasyon halinde olduklarının mesajını verdi.

‘İYİ Gençlik ülkede gümbür gümbür geliyor’ diyen Süleyman Bayrak, “Türk bağımsızlığının ve geleceğin umudu olan gençligimizi içinden geçmekte olduğumuz bu sıkıntılı süreçte daha güçlü kılmak için güçlü olması gerekenler İyi olanlardır. Türk gençlerinin başaramayacağı hiç bir iş olmadığını, önce gençliğe anlatmak sonra milletimize yaşatmak ve ardından da tüm insanlığa göstermek, görevi İyi olanlardır. Düşmüş olanlara uzanan el olmak, yalnız kalanlara arkadaş olmak, yolda kalmışlara yoldaş olmak, yanlışa düşenlere rehber olmak, karanlığa düşenlere ışık olmak İyi olanların sorumluluğudur. Kurulan hayaller kırılır. Korkma umutsuzluğa kapılma. Kurulan her hayalin yenisini kur. Kurmadığın hayal ekmediğin tohum dikmediğin fidandır. Yeşermez ki solsun dal vermez ki kırılsın. Düştüğünde yeniden kalk. Aldırma dizlerindeki dirseklerinde ki yara bereye. İleriye bak, ufkun ötesinde bekleyen sevgiliye. Karamsar günlere ışık olsun hayallerin. Sen peşinden koş, insanlık peşinden koşsun. Unutma sen, her zaman her yerde beklenen Türk gençliğisin” dedi.

 

Haber : Erol Küçük

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.