KOVANLIK’TA ORGANİK TARIM ATAĞI!

EKONOMİ 17.12.2020 - 15:35, Güncelleme: 17.12.2020 - 15:35 3228+ kez okundu.
 

KOVANLIK’TA ORGANİK TARIM ATAĞI!

Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, vatandaşları organik arıma yönlendirmek için Organik Tarım işyerini faaliyete geçirdi.
Dokap Üreten Kadınlar Projesi kapsamında Kovanlık Belediyesi ve Dokap işbirliği ile Kovanlık’ta KOVTAR Organik Tarım işyeri hizmete açıldı. Çevrenin ilk organik tarım dükkanı açılışına Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Dokap Başkanı Hakan Gültekin, Bulancak Ak Parti İlçe Teşkilatı, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut  ve vatandaşlar katıldı. Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, amaçlarının halkın organik ürün bilincini arttırmak olduğunu ifade ederek, “Organik tarım işyerinde üreticileri organik üretim konusunda bilinçlendireceğiz ve onları organik tarıma yönlendireceğiz. Hedefimiz çevre halkını organik ürünlerle tanıştırmaktır. Ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu bozulan doğal dengenin tekrar sağlanması lazım. Bunun için de halkımızda organik tarım ve organik ürün bilincinin oluşması gerekmektedir. Bu konuda bölge halkına örnek teşkil etmek için organik ürün satış işyerimizi hizmete açtık. Toplumumuzda organik ürün bilincinin oluşumuyla sağlıklı yeni nesiller oluşturmalıyız. Bununda ilk ayağı organik ürünlerin tanıtılması ve kullanılmasını sağlamaktır” dedi.   Haber : Erol Küçük
Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, vatandaşları organik arıma yönlendirmek için Organik Tarım işyerini faaliyete geçirdi.

Dokap Üreten Kadınlar Projesi kapsamında Kovanlık Belediyesi ve Dokap işbirliği ile Kovanlık’ta KOVTAR Organik Tarım işyeri hizmete açıldı.

Çevrenin ilk organik tarım dükkanı açılışına Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Dokap Başkanı Hakan Gültekin, Bulancak Ak Parti İlçe Teşkilatı, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut  ve vatandaşlar katıldı.

Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, amaçlarının halkın organik ürün bilincini arttırmak olduğunu ifade ederek, “Organik tarım işyerinde üreticileri organik üretim konusunda bilinçlendireceğiz ve onları organik tarıma yönlendireceğiz. Hedefimiz çevre halkını organik ürünlerle tanıştırmaktır. Ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu bozulan doğal dengenin tekrar sağlanması lazım. Bunun için de halkımızda organik tarım ve organik ürün bilincinin oluşması gerekmektedir. Bu konuda bölge halkına örnek teşkil etmek için organik ürün satış işyerimizi hizmete açtık. Toplumumuzda organik ürün bilincinin oluşumuyla sağlıklı yeni nesiller oluşturmalıyız. Bununda ilk ayağı organik ürünlerin tanıtılması ve kullanılmasını sağlamaktır” dedi.

 

Haber : Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.