Kurabiye kokulu kitaplar projesine çalışıyorlar

EĞİTİM 25.03.2021 - 17:34, Güncelleme: 25.03.2021 - 17:34 3925+ kez okundu.
 

Kurabiye kokulu kitaplar projesine çalışıyorlar

Bulancak 19 Eylül Meslek Teknik Anadolu Lisesi e-twinning projesi kapsamında Uygulama Sınıfı Öğretmeni Nuray Oruç ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Fatma Kanmaz Kelleci, ‘Kurabiye Kokulu Kitaplar’ konulu proje çalışmalarını devam ettiriyorlar.
Okul Müdürü Hülya Kılıçarslan, “Okul öncesi, çocukların tam anlamıyla hayatı öğrenmeye başladıkları, her şeyi yaşayarak deneyerek keşfettikleri dönemdir. Konuşma becerilerini kazanmış, çevresiyle sosyalleşmeye başlayan çocuklar isteklerini ve ihtiyaçlarını iletişim kurarak anlatmaya çalışırlar. İşte bu dönemde çocuklara kitap okumak onların kendilerini ifade etmesini, merak duyduğu hayatla ilgili soruları cevaplaması ve ileride ki okul başarısını etkileyebilecek çok önemli bir faaliyettir.  Günümüz çağında çocuklarda teknoloji bağımlılığı çok artmıştır. Bu durum çocukları olumsuz etkilemektedir. Kitaplar Televizyon ve bilgisayarın yerini alabilecek yapay olmayan bir bilgi hazinesidir. İşte bizde bu nedenle çocukların en sevdiği yiyecek olan  kurabiyeleri kitaplarla özdeşleyerek çocukların kitaplara karşı sevgisini artırmayı, amaçlamaktayız. Okul aile ile iletişimle velileri çocuklara kitap okumanın önemi hakkında bilinçlendirmeyi ve Okulöncesi dönem çocukların kelime dağarcıklarını artırmayı hedeflemekteyiz. Öğretmenlerimiz Nuray Oruç ve Fatma Kanmaz Kelleci gösterdikleri farkındalıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Erol Küçük  
Bulancak 19 Eylül Meslek Teknik Anadolu Lisesi e-twinning projesi kapsamında Uygulama Sınıfı Öğretmeni Nuray Oruç ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Fatma Kanmaz Kelleci, ‘Kurabiye Kokulu Kitaplar’ konulu proje çalışmalarını devam ettiriyorlar.

Okul Müdürü Hülya Kılıçarslan, “Okul öncesi, çocukların tam anlamıyla hayatı öğrenmeye başladıkları, her şeyi yaşayarak deneyerek keşfettikleri dönemdir. Konuşma becerilerini kazanmış, çevresiyle sosyalleşmeye başlayan çocuklar isteklerini ve ihtiyaçlarını iletişim kurarak anlatmaya çalışırlar. İşte bu dönemde çocuklara kitap okumak onların kendilerini ifade etmesini, merak duyduğu hayatla ilgili soruları cevaplaması ve ileride ki okul başarısını etkileyebilecek çok önemli bir faaliyettir.  Günümüz çağında çocuklarda teknoloji bağımlılığı çok artmıştır. Bu durum çocukları olumsuz etkilemektedir. Kitaplar Televizyon ve bilgisayarın yerini alabilecek yapay olmayan bir bilgi hazinesidir. İşte bizde bu nedenle çocukların en sevdiği yiyecek olan  kurabiyeleri kitaplarla özdeşleyerek çocukların kitaplara karşı sevgisini artırmayı, amaçlamaktayız. Okul aile ile iletişimle velileri çocuklara kitap okumanın önemi hakkında bilinçlendirmeyi ve Okulöncesi dönem çocukların kelime dağarcıklarını artırmayı hedeflemekteyiz. Öğretmenlerimiz Nuray Oruç ve Fatma Kanmaz Kelleci gösterdikleri farkındalıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.