Kuruluş Osman'dan Bulancak ve Giresunlulara selam!

KÜLTÜR 30.03.2021 - 15:37, Güncelleme: 30.03.2021 - 15:42 3412+ kez okundu.
 

Kuruluş Osman'dan Bulancak ve Giresunlulara selam!

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, Bulancak ve Giresunlulara gazetemiz aracılığıyla selamları gönderdi.
Çarşamba akşamları ekrana gelen Atv'nin fenomen dizilerinden olan Kuruluş Osman dizisinde Umur Bey karakterini canlandıran Bulancak Sanat Tiyatrosunun eski Genel Sanat Yönetmeni, Bulancaklı hemşehrimiz ve Devlet Sanat Tiyatrosu Sanatçısı Şahin Ergüney aracılığıyla gazetemize konuşan Özçivit, Bulancak ve Giresunlulara selamlarını gönderdi. Umur Bey karakterini canlandıran Ergüney ise 31 Mart 2021 Çarşamba akşamı oynanacak olan yeni bölümde önemli  sahnelerde yer aldı.
Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, Bulancak ve Giresunlulara gazetemiz aracılığıyla selamları gönderdi.

Çarşamba akşamları ekrana gelen Atv'nin fenomen dizilerinden olan Kuruluş Osman dizisinde Umur Bey karakterini canlandıran Bulancak Sanat Tiyatrosunun eski Genel Sanat Yönetmeni, Bulancaklı hemşehrimiz ve Devlet Sanat Tiyatrosu Sanatçısı Şahin Ergüney aracılığıyla gazetemize konuşan Özçivit, Bulancak ve Giresunlulara selamlarını gönderdi.

Umur Bey karakterini canlandıran Ergüney ise 31 Mart 2021 Çarşamba akşamı oynanacak olan yeni bölümde önemli  sahnelerde yer aldı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.