Lider Giresunspor kayıp istemiyor

SPOR 31.03.2021 - 17:42, Güncelleme: 31.03.2021 - 17:42 3551+ kez okundu.
 

Lider Giresunspor kayıp istemiyor

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Yılport Samsunspor’un ardından İstanbulspor’u da yenip şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atmak amacındayız.”
TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, lige verilen milli maç arasının takıma olumlu etki yaptığını söyledi. Yılport Samsunspor deplasmanında aldıkları 2-0’lık galibiyetle milli araya çok moralli girdiklerini ve bunu sürdürmek istediklerini ifade eden Kurt, yaptığı açıklamada; “Cumartesi günü sahamızda İstanbulspor’u konuk edeceğiz. Bu zorlu müsabakaya milli maç arasında çok iyi hazırlandık. Takımımızda moraller yerinde. Oyuncularımızın antrenmanlarda sergiledikleri üst düzey performanstan gayet memnunuz. Bütün planlarımızı yine galibiyet üzerine yapıyoruz. İstanbulspor ile kendi evimizde oynayacağımız kritik müsabakayı kazanıp Süper Lig yolunda çok önemli bir engeli daha kayıpsız geçmek ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Yılport Samsunspor’un ardından İstanbulspor’u da yenip şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atmak amacındayız.”

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, lige verilen milli maç arasının takıma olumlu etki yaptığını söyledi.

Yılport Samsunspor deplasmanında aldıkları 2-0’lık galibiyetle milli araya çok moralli girdiklerini ve bunu sürdürmek istediklerini ifade eden Kurt, yaptığı açıklamada; “Cumartesi günü sahamızda İstanbulspor’u konuk edeceğiz. Bu zorlu müsabakaya milli maç arasında çok iyi hazırlandık. Takımımızda moraller yerinde. Oyuncularımızın antrenmanlarda sergiledikleri üst düzey performanstan gayet memnunuz. Bütün planlarımızı yine galibiyet üzerine yapıyoruz. İstanbulspor ile kendi evimizde oynayacağımız kritik müsabakayı kazanıp Süper Lig yolunda çok önemli bir engeli daha kayıpsız geçmek ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.