LOKMAN HEKİM, GOOGLE OKULU OLDU

EĞİTİM 05.11.2020 - 15:10, Güncelleme: 05.11.2020 - 15:11 3201+ kez okundu.
 

LOKMAN HEKİM, GOOGLE OKULU OLDU

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenen Eğitimde Google Uygulamaları seminerinden sonra Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Google Okulu oldu.
Google for Education Google teknolojisinin eğitim ile en iyi entegrasyonunu sağlayan bir bulut platformu özelliğini taşıyor. G Suite’e okula  özel bir e-posta sağlayarak Gmail, Takvim, Meet, Chat, Drive, Dökümanlar, E-Tablolar, Slaytlar, Formlar ve Sites gibi pek çok ortak çalışma aracı içeriyor. Okul Müdürü Muhammed Tanrıverdi, “Google akredite sürecini tamamlayarak uzaktan eğitim sürecinde Google’ın tüm eğitim uygulamalarını ücretsiz kullanmaya başlayacaklardır. Google classroomm ile öğretmenlerimiz hem uzaktan eğitim sürecinde, hemde yüz yüze eğitim sürecinde sınıflarını kolayca yönetebilecek, ödev verebilecek, sınav yapabilecek, not verebilecektir. Google dokümanlar ve Google drive sayesinde öğretmenlerimiz, gerçek zamanlı olarak ortaklaşa içerik oluşturabileceklerdir. Google meet ve gmail ise öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi birbirine bağlayarak her yerden öğretim ve öğrenim olanağı sunacaklardır” dedi. 28-29 Ekim tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Teknolojileri uzamanı Fatih Kürşat Cansu tarafından okul öğretmenlerine Google uygulamaları eğitimi verildi. Bu eğitimden sonra öğrencilerin de okul gmail hesabı verilerek uygulama fiilen başlamış oldu. Öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışan okul böylece eğitimde teknoloji entegrasyonunda önemli bir ilerleme sağlamış oldu.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenen Eğitimde Google Uygulamaları seminerinden sonra Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Google Okulu oldu.

Google for Education Google teknolojisinin eğitim ile en iyi entegrasyonunu sağlayan bir bulut platformu özelliğini taşıyor. G Suite’e okula  özel bir e-posta sağlayarak Gmail, Takvim, Meet, Chat, Drive, Dökümanlar, E-Tablolar, Slaytlar, Formlar ve Sites gibi pek çok ortak çalışma aracı içeriyor.

Okul Müdürü Muhammed Tanrıverdi, “Google akredite sürecini tamamlayarak uzaktan eğitim sürecinde Google’ın tüm eğitim uygulamalarını ücretsiz kullanmaya başlayacaklardır. Google classroomm ile öğretmenlerimiz hem uzaktan eğitim sürecinde, hemde yüz yüze eğitim sürecinde sınıflarını kolayca yönetebilecek, ödev verebilecek, sınav yapabilecek, not verebilecektir. Google dokümanlar ve Google drive sayesinde öğretmenlerimiz, gerçek zamanlı olarak ortaklaşa içerik oluşturabileceklerdir. Google meet ve gmail ise öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi birbirine bağlayarak her yerden öğretim ve öğrenim olanağı sunacaklardır” dedi.
28-29 Ekim tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Teknolojileri uzamanı Fatih Kürşat Cansu tarafından okul öğretmenlerine Google uygulamaları eğitimi verildi. Bu eğitimden sonra öğrencilerin de okul gmail hesabı verilerek uygulama fiilen başlamış oldu. Öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışan okul böylece eğitimde teknoloji entegrasyonunda önemli bir ilerleme sağlamış oldu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.