Giresunlu liseliler Ankara'da sahne aldı

SANAT 06.04.2017 - 16:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 7925+ kez okundu.
 

Giresunlu liseliler Ankara'da sahne aldı

'Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu' ödüllü 'Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nın Ankara elemelerinde Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi sahne aldı.
...Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, fizy sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın 20. yılında liselileri, Ankara sahnesinde ağırladı. MEB Şura Salonu’nda yapılan ülkemizin en büyük gençlik organizasyonu 'Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nın Ankara elemelerinde 125 okul kıyasıya yarıştı.Ankara elemelerinde Giresun’u Mimar Sinan Anadolu Lisesi temsil etti. Hayalleri için Giresun’dan başkente gelen öğrenciler Metellica’dan Sad But True şarkısını seslendirdi.Samsun, Adana, Gaziantep, Rize, Mersin, Eskişehir, Kayseri, Diyarbakır, Ordu, Zonguldak, Çorum, Şanlıurfa, Çankırı, Osmaniye, Tokat, Hatay, Giresun, Batman,Bolu, Amasya, Kahramanmaraş, Karabük, Nevşehir, Aksaray, Malatya ve Ankara’dan olmak üzere toplam 26 ilden 125 lisenin katıldığı Ankara elemeleri, 2 gün boyunca sürdü. Ankara elemeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.Eleme heyecanı, 7 ve 8 Nisan’da İzmir’de yapılacak elemelerle sona erecek. fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın büyük finali, 22 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye http://fizy.com/lmy adresinden ulaşmak mümkün.  
'Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu' ödüllü 'Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nın Ankara elemelerinde Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi sahne aldı.
...Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, fizy sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın 20. yılında liselileri, Ankara sahnesinde ağırladı. MEB Şura Salonu’nda yapılan ülkemizin en büyük gençlik organizasyonu 'Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nın Ankara elemelerinde 125 okul kıyasıya yarıştı.
Ankara elemelerinde Giresun’u Mimar Sinan Anadolu Lisesi temsil etti. Hayalleri için Giresun’dan başkente gelen öğrenciler Metellica’dan Sad But True şarkısını seslendirdi.
Samsun, Adana, Gaziantep, Rize, Mersin, Eskişehir, Kayseri, Diyarbakır, Ordu, Zonguldak, Çorum, Şanlıurfa, Çankırı, Osmaniye, Tokat, Hatay, Giresun, Batman,Bolu, Amasya, Kahramanmaraş, Karabük, Nevşehir, Aksaray, Malatya ve Ankara’dan olmak üzere toplam 26 ilden 125 lisenin katıldığı Ankara elemeleri, 2 gün boyunca sürdü. Ankara elemeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.
Eleme heyecanı, 7 ve 8 Nisan’da İzmir’de yapılacak elemelerle sona erecek. fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın büyük finali, 22 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye http://fizy.com/lmy adresinden ulaşmak mümkün.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.