Turizmciler Vali Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti

TURİZM 01.08.2017 - 06:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 17775+ kez okundu.
 

Turizmciler Vali Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti

Giresun Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Ateş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ateş, Vali Sarıfakıoğulları’na yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak Giresun’da turizmin geliştirilmesi ile ilgili dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.  Vali Sarıfakıoğulları’da ilimizde turizm sektörünün gelişmesine sundukları katkıdan dolayı Başkan Ateş, Başkan yardımcısı Mustafa Yılmaz  yönetim kurulu üyeleri Ergin Kılıçaslan,Eda Çimen,İbrahim Dere, Murat Aksu, Serdar Kırömeroğlu ve Ömer Karahasan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
Giresun Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Ateş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ateş, Vali Sarıfakıoğulları’na yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak Giresun’da turizmin geliştirilmesi ile ilgili dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. 

Vali Sarıfakıoğulları’da ilimizde turizm sektörünün gelişmesine sundukları katkıdan dolayı Başkan Ateş, Başkan yardımcısı Mustafa Yılmaz  yönetim kurulu üyeleri Ergin Kılıçaslan,Eda Çimen,İbrahim Dere, Murat Aksu, Serdar Kırömeroğlu ve Ömer Karahasan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.