Giresun-Koçkayası Fotomaratonu tamamlandı

TURİZM 14.08.2017 - 11:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 17288+ kez okundu.
 

Giresun-Koçkayası Fotomaratonu tamamlandı

Giresun Gezgin fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ile Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün birlikte düzenlediği 'Giresun Kümbet Yaylası & Koçkayası Tabiat Parkı' foto maratonu, 10 Ağustos 2017 Perşembe günü, katılımcıların deklanşörlere basmasıyla başladı.
Giresun’un Koçkayası Tabiat Parkı, Kümbet Yaylası, Uzundere, Tamdere, Eğribel ile Çıkrıkkapı gibi doğal güzelliklerinin ön plana çıkarıldığı ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden yüzün üzerinde fotoğrafçının katıldığı fotomaraton, 4 gün sürdü. Etkinlik için bölgeye gelen katılımcılar gece Koçkayası Tabiat Parkında kendileri için kurulan çadırlarda kalarak Karadeniz’in eşsiz doğal güzellikleriyle iç içe yaşama şansını bulmuş oldular. 2012’de kurulan ve bu yıl 4. Foto maratonunu gerçekleştiren dernek, yaptığı bu etkinliklerle her yıl yüzlerce fotoğraf ve doğa aşığını Giresun’un doğal güzellikleriyle buluşturdular. Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile birlikte düzenledikleri, Giresun’un doğal hayatını ve milli parkları ön plana çıkardıkları çalışmaları Türkiye genelinde ses getiren GEZFOD, gerçekleştirdiği bu projelerle doğa turizmine de büyük katkı sağlıyor. Giresun yaylalarındaki yaşam, doğa, endemik (yerel) bitki, yabani hayvanlar ve kuş gözlemleri temasının işlendiği '2017 Giresun Kümbet Yaylası & Koçkayası Tabiat Parkı' fotomaratonu 13 Ağustos 2017 Pazar akşamı sona erdi. Maraton kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında da birbirinden özel yüzlerce fotoğraf yarışacak. Birincilik ödülü 3.000 TL olan yarışmanın ödül töreni ve fotoğraf sergisi, 8 Eylül 2017 Cuma günü Can Akengin Sanat Merkezinde gerçekleştirilmesi beklenirken dereceye giren ve sergileme kazanan fotoğraflar için toplan 13.000 TL’lik ödül dağıtılacak.
Giresun Gezgin fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ile Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün birlikte düzenlediği 'Giresun Kümbet Yaylası & Koçkayası Tabiat Parkı' foto maratonu, 10 Ağustos 2017 Perşembe günü, katılımcıların deklanşörlere basmasıyla başladı.

Giresun’un Koçkayası Tabiat Parkı, Kümbet Yaylası, Uzundere, Tamdere, Eğribel ile Çıkrıkkapı gibi doğal güzelliklerinin ön plana çıkarıldığı ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden yüzün üzerinde fotoğrafçının katıldığı fotomaraton, 4 gün sürdü. Etkinlik için bölgeye gelen katılımcılar gece Koçkayası Tabiat Parkında kendileri için kurulan çadırlarda kalarak Karadeniz’in eşsiz doğal güzellikleriyle iç içe yaşama şansını bulmuş oldular. 2012’de kurulan ve bu yıl 4. Foto maratonunu gerçekleştiren dernek, yaptığı bu etkinliklerle her yıl yüzlerce fotoğraf ve doğa aşığını Giresun’un doğal güzellikleriyle buluşturdular. Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile birlikte düzenledikleri, Giresun’un doğal hayatını ve milli parkları ön plana çıkardıkları çalışmaları Türkiye genelinde ses getiren GEZFOD, gerçekleştirdiği bu projelerle doğa turizmine de büyük katkı sağlıyor.

Giresun yaylalarındaki yaşam, doğa, endemik (yerel) bitki, yabani hayvanlar ve kuş gözlemleri temasının işlendiği '2017 Giresun Kümbet Yaylası & Koçkayası Tabiat Parkı' fotomaratonu 13 Ağustos 2017 Pazar akşamı sona erdi. Maraton kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında da birbirinden özel yüzlerce fotoğraf yarışacak. Birincilik ödülü 3.000 TL olan yarışmanın ödül töreni ve fotoğraf sergisi, 8 Eylül 2017 Cuma günü Can Akengin Sanat Merkezinde gerçekleştirilmesi beklenirken dereceye giren ve sergileme kazanan fotoğraflar için toplan 13.000 TL’lik ödül dağıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.