Vali Sarıfakıoğullları'ndan Bulancak çıkarması

TURİZM 24.08.2017 - 15:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 18584+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğullları'ndan Bulancak çıkarması

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları 23 Ağustos Çarşamba akşamı bir dizi ziyaret için Bulancak’a geldi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Bulancak’ta Bulancak Belediyesi ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası başkanlıklarını ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Sarıfakıoğulları ilk önce Bulancak Belediye başkanlığına uğrayarak Başkan Recep Yakar’ın makamında 1 saate yakın karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bu ziyaret de Vali Sarıfakıoğulları’na Giresun Jandarma Alay komutanı Albay Murat Akın’da eşlik etti. Bulancak’ın sorunlarının konuşulduğu ziyarette Vali Sarıfakıoğlluları, "Bulancak büyük bir ilçe. Giresun’a geldiğim günden beri ilçelerimizi bir program dahilinde ziyaret ederek bilgi almaya çalışıyorum. Bulancak için elimizden geleni de yapacağız" dedi. Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcıları Orhan Güngör ve Bahtiyar Hüsem, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Bulancak Jandarma Komutanı Üstğm. Cihan Gültekin, Belediye meclis üyesi Hamdi Alpaslan, İl Genel Meclis üyesi Abdüsselam Çağrıcı’nın da katıldığı ziyaretten sonra Vali Sarıfakıoğlulları, Bulancak şehir içinde yürüyerek ve vatandaşlar ile selamlaştı. Ardından Bulancak TSO binasına hareket eden heyeti Başkan Ali Fatoğlu ve TSO meclis üyeleri karşıladı. Makam odasına geçen Vali Sarıfakıoğulları, TSO Başkanı Ali Fatoğlu ve meclis üyeleri ile de Bulancak'ta ki ticaret ve sanayicilerin sorunlarını konuşarak 2.OSB hakkında bilgi aldı. Bulancak'ta yapılacak olan 2. OSB içinden elinden gelen desteği vereceğini ifade eden Vali Sarıfakıoğulları ziyaretini tamamlayarak Giresun’a döndü. 
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları 23 Ağustos Çarşamba akşamı bir dizi ziyaret için Bulancak’a geldi.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Bulancak’ta Bulancak Belediyesi ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası başkanlıklarını ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Vali Sarıfakıoğulları ilk önce Bulancak Belediye başkanlığına uğrayarak Başkan Recep Yakar’ın makamında 1 saate yakın karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Bu ziyaret de Vali Sarıfakıoğulları’na Giresun Jandarma Alay komutanı Albay Murat Akın’da eşlik etti. Bulancak’ın sorunlarının konuşulduğu ziyarette Vali Sarıfakıoğlluları, "Bulancak büyük bir ilçe. Giresun’a geldiğim günden beri ilçelerimizi bir program dahilinde ziyaret ederek bilgi almaya çalışıyorum. Bulancak için elimizden geleni de yapacağız" dedi.

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcıları Orhan Güngör ve Bahtiyar Hüsem, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Bulancak Jandarma Komutanı Üstğm. Cihan Gültekin, Belediye meclis üyesi Hamdi Alpaslan, İl Genel Meclis üyesi Abdüsselam Çağrıcı’nın da katıldığı ziyaretten sonra Vali Sarıfakıoğlulları, Bulancak şehir içinde yürüyerek ve vatandaşlar ile selamlaştı.

Ardından Bulancak TSO binasına hareket eden heyeti Başkan Ali Fatoğlu ve TSO meclis üyeleri karşıladı. Makam odasına geçen Vali Sarıfakıoğulları, TSO Başkanı Ali Fatoğlu ve meclis üyeleri ile de Bulancak'ta ki ticaret ve sanayicilerin sorunlarını konuşarak 2.OSB hakkında bilgi aldı.

Bulancak'ta yapılacak olan 2. OSB içinden elinden gelen desteği vereceğini ifade eden Vali Sarıfakıoğulları ziyaretini tamamlayarak Giresun’a döndü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.