Tiyatro Günlerinde BST sahne alacak

SANAT 29.04.2019 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 8016+ kez okundu.
 

Tiyatro Günlerinde BST sahne alacak

Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun kurucusu merhum Mürsel Gülmez anısına 20. düzenlenen Tiyatro Günlerinde bu akşam Bulancak Sanat Tiyatrosu sahne alacak.
27 Nisan Cumartesi günü başlayan ve 4 Mayıs Cumartesi günü sona erecek olan 20. Mürsel Gülmez Tiyatro Günlerinde bu akşam(30 Nisan Salı) saat 20.00’da Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda BST, ‘Puntila Ağa ve Uşağı Matti’ adlı oyun ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak. Tiyatro yetkililerinden alınan bilgiye göre bu yıl yapılan Tiyatro Günlerine yetkililerin sahip çıkmadığı ve vatandaşlarında duyarsız kaldığı öğrenildi.  
Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun kurucusu merhum Mürsel Gülmez anısına 20. düzenlenen Tiyatro Günlerinde bu akşam Bulancak Sanat Tiyatrosu sahne alacak.

27 Nisan Cumartesi günü başlayan ve 4 Mayıs Cumartesi günü sona erecek olan 20. Mürsel Gülmez Tiyatro Günlerinde bu akşam(30 Nisan Salı) saat 20.00’da Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda BST, ‘Puntila Ağa ve Uşağı Matti’ adlı oyun ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Tiyatro yetkililerinden alınan bilgiye göre bu yıl yapılan Tiyatro Günlerine yetkililerin sahip çıkmadığı ve vatandaşlarında duyarsız kaldığı öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.