BAHAR TEMİZLİĞİ SÜRÜYOR

SİYASET 16.04.2020 - 14:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3419+ kez okundu.
 

BAHAR TEMİZLİĞİ SÜRÜYOR

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar aylarının gelmesiyle birlikte temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, vatandaşların dinlenip yürüyüş yapabileceği alanların düzenlenmesi ve temizlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürerek, şehre estetik görünüm katıyor. Bahar temizliğiyle birlikte şehir genelindeki yeşil alanlarda çimlerin biçimi, ağaçların budaması, yabani ot temizliği işlemi gerçekleştiriliyor. Belediye yetkilileri, şehrin her noktasında ekiplerin çalıştığını belirterek, “Şehrimize gelen misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yapabilmek ve halkımıza daha nezih ortamlar sağlamak için çalışmalarımız devam edecektir” dediler.  

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar aylarının gelmesiyle birlikte temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Ekipler, vatandaşların dinlenip yürüyüş yapabileceği alanların düzenlenmesi ve temizlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürerek, şehre estetik görünüm katıyor. Bahar temizliğiyle birlikte şehir genelindeki yeşil alanlarda çimlerin biçimi, ağaçların budaması, yabani ot temizliği işlemi gerçekleştiriliyor. Belediye yetkilileri, şehrin her noktasında ekiplerin çalıştığını belirterek, “Şehrimize gelen misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yapabilmek ve halkımıza daha nezih ortamlar sağlamak için çalışmalarımız devam edecektir” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.