HAYRAT ÇEŞMESİNİ RESTORE ETTİ

YAŞAM 16.04.2020 - 15:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3410+ kez okundu.
 

HAYRAT ÇEŞMESİNİ RESTORE ETTİ

Bulancak’ta yıllar önce muhtarlık yapmış ve Con Dursun lakabı ile tanınan 1998 yılında vefat eden merhum Dursun Akalın ile kardeşi merhum Özdemir Akalın adına 2000 yılında Ucarlı Mahallesinde yaptırılan hayrat çeşmesini Dursun Akalın’ın vefalı torunu Umut Akalın restore ettirerek güzel bir görünüme kavuşturdu. 2000 yılında öğretmen merhum Hüseyin Akalın ve amcasının oğlu sigortacı merhum Hüseyin Akalın tarafından Ucarlı’da yaptırılan hayrat çeşmesi geçen zaman içinde eskimeye başlamıştı. 2020 Nisan ayında merhum Dursun Akalın’ın torunu ve öğretmen merhum Hüseyin Akalın’ın oğlu Umut Akalın, hafta içinde hayrat çeşmesinin de restore işlemini yaptırarak çeşmeye yeni bir görünüm kazandırdı. Umut Akalın, “Ucarlı’da bulunan 2000 yılında babam Hüseyin Akalın ve amcasının oğlu Hüseyin Akalın’ın yaptırdığı hayrat çeşmeyi babamın hayrına restore ettim.  Allah kabul etsin. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Bulancak’ta yıllar önce muhtarlık yapmış ve Con Dursun lakabı ile tanınan 1998 yılında vefat eden merhum Dursun Akalın ile kardeşi merhum Özdemir Akalın adına 2000 yılında Ucarlı Mahallesinde yaptırılan hayrat çeşmesini Dursun Akalın’ın vefalı torunu Umut Akalın restore ettirerek güzel bir görünüme kavuşturdu.

2000 yılında öğretmen merhum Hüseyin Akalın ve amcasının oğlu sigortacı merhum Hüseyin Akalın tarafından Ucarlı’da yaptırılan hayrat çeşmesi geçen zaman içinde eskimeye başlamıştı. 2020 Nisan ayında merhum Dursun Akalın’ın torunu ve öğretmen merhum Hüseyin Akalın’ın oğlu Umut Akalın, hafta içinde hayrat çeşmesinin de restore işlemini yaptırarak çeşmeye yeni bir görünüm kazandırdı. Umut Akalın, “Ucarlı’da bulunan 2000 yılında babam Hüseyin Akalın ve amcasının oğlu Hüseyin Akalın’ın yaptırdığı hayrat çeşmeyi babamın hayrına restore ettim.  Allah kabul etsin. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.