83 AİLENİN KALBİNE DOKUNDULAR

YAŞAM 16.04.2020 - 15:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3537+ kez okundu.
 

83 AİLENİN KALBİNE DOKUNDULAR

Bulancak Gençlik Derneği Başkanı Süleyman Bayrak, Bulancak Gençlik Derneği olarak kendi aralarında başlattıkları yardım seferberliğine devam ettiklerini söyledi. Başkan Bayrak, yaptığı açıklamada, “13 dernek üyemiz, 70 ihtiyaç sahibi aile olmak üzere toplamda 83 ailemizin kalbine dokunup, destek vermiş olduk.  Bu süreçte bizlere maddi olarak ya da duaları ve güzel dilekleriyle destek veren bütün dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.  Allah C.C. sizleri başımızdan eksik etmesin, cünlemizin Dünya ahiret ruhlarına hediye eyledik kabul etsin inşallah” dedi.

Bulancak Gençlik Derneği Başkanı Süleyman Bayrak, Bulancak Gençlik Derneği olarak kendi aralarında başlattıkları yardım seferberliğine devam ettiklerini söyledi.

Başkan Bayrak, yaptığı açıklamada, “13 dernek üyemiz, 70 ihtiyaç sahibi aile olmak üzere toplamda 83 ailemizin kalbine dokunup, destek vermiş olduk.  Bu süreçte bizlere maddi olarak ya da duaları ve güzel dilekleriyle destek veren bütün dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.  Allah C.C. sizleri başımızdan eksik etmesin, cünlemizin Dünya ahiret ruhlarına hediye eyledik kabul etsin inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.