GEÇMİŞİN İZİNDEN HATIRALAR

SPOR 18.05.2020 - 16:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3133+ kez okundu.
 

GEÇMİŞİN İZİNDEN HATIRALAR

Profesyonel liglere katılmadan ve Bulancakspor 3. Lige girmeden önce Bulancak Gençlikspor ve Karadenizgücü’nün Giresun Amatör Küme futbol liginde ses getirdiği senelerde bu iki kulüp takımında çok kabiliyetli ve Giresunspor’da profesyonel olması için kulüpten istenen futbolcularda oynuyordu.
Bu futbolcular daha çok anne babasının ‘toptan ekmek mi yenir, para mı kazanılır?’ diyerek profesyonel olmalarına izin verilmediği senelerdir bu seneler. Çamur sahalarda, toprak zeminlerde bu futbolcular alın teri dökmüş ve Bulancak’ın adını bölgede duyurmuşlardır. Bugünde Geçmişin İzinden Hatıralarda, oynadıkları senelerde(1976-80 arasında) Giresun Amatör Küme futbol liginde korkulan bir takım olan Bulancak Gençlikspor’un bir resmini paylaşıyoruz.(Resim İsmail Azder’in albümünden alınmıştır.) Giresun Atatürk Stadyumun toprak olan zamanlarında çekilmiş bir resim bu resim. Kimler var peki resimde; Ayaktakiler soldan sağa doğru kaptan Köksal Eren, Alptekin Kılıç, Erdal Sarıbayraktar, Mertol Konya, Selçuk Bahtiyaroğlu, merhum (Baba Yalçın) Mustafa Yalçınkaya, Mersi Ahmet Türkseven, oturanlar soldan sağa doğru; İsmail Azder, Selim Baktur, Alper Erdemir, Mustafa Emecen, Şenol Kara. Okurlarımıza Not : Geçen hafta Geçmişin İzinden Hatıralarda yayınladığımız Karadenizgücü’nün resimleri Ayvaz Ali Üstün’ün albümünden alınmıştır.      
Profesyonel liglere katılmadan ve Bulancakspor 3. Lige girmeden önce Bulancak Gençlikspor ve Karadenizgücü’nün Giresun Amatör Küme futbol liginde ses getirdiği senelerde bu iki kulüp takımında çok kabiliyetli ve Giresunspor’da profesyonel olması için kulüpten istenen futbolcularda oynuyordu.

Bu futbolcular daha çok anne babasının ‘toptan ekmek mi yenir, para mı kazanılır?’ diyerek profesyonel olmalarına izin verilmediği senelerdir bu seneler. Çamur sahalarda, toprak zeminlerde bu futbolcular alın teri dökmüş ve Bulancak’ın adını bölgede duyurmuşlardır. Bugünde Geçmişin İzinden Hatıralarda, oynadıkları senelerde(1976-80 arasında) Giresun Amatör Küme futbol liginde korkulan bir takım olan Bulancak Gençlikspor’un bir resmini paylaşıyoruz.(Resim İsmail Azder’in albümünden alınmıştır.) Giresun Atatürk Stadyumun toprak olan zamanlarında çekilmiş bir resim bu resim. Kimler var peki resimde; Ayaktakiler soldan sağa doğru kaptan Köksal Eren, Alptekin Kılıç, Erdal Sarıbayraktar, Mertol Konya, Selçuk Bahtiyaroğlu, merhum (Baba Yalçın) Mustafa Yalçınkaya, Mersi Ahmet Türkseven, oturanlar soldan sağa doğru; İsmail Azder, Selim Baktur, Alper Erdemir, Mustafa Emecen, Şenol Kara.

Okurlarımıza Not : Geçen hafta Geçmişin İzinden Hatıralarda yayınladığımız Karadenizgücü’nün resimleri Ayvaz Ali Üstün’ün albümünden alınmıştır.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.