VEFAT 28.05.2020 - 09:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2943+ kez okundu.
 

Bulancak’ın Balıkçı esnaflarından Halil İbrahim Çolak’ın eşi, Polis Memuru Hakkı Çolak, Balıkçı Serdal Çolak, Cumhur Çolak, Evren ve Erdem Çolak’ın annesi Neriman Çolak Çarşamba akşamı vefat etti.
Çarşamba günü sabah erken saatlerde evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası Bulancak Devlet Hastanesine kaldırılan ardından da Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Araştırma ve Eğitim Hastanesi yoğun bakımına kaldırılan Çolak, akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çolak’ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Çolak’ın cenazesi bugün saat 14.00’da Bulancak Orta Camiide kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Yeni Belediye Mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.
Bulancak’ın Balıkçı esnaflarından Halil İbrahim Çolak’ın eşi, Polis Memuru Hakkı Çolak, Balıkçı Serdal Çolak, Cumhur Çolak, Evren ve Erdem Çolak’ın annesi Neriman Çolak Çarşamba akşamı vefat etti.

Çarşamba günü sabah erken saatlerde evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası Bulancak Devlet Hastanesine kaldırılan ardından da Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Araştırma ve Eğitim Hastanesi yoğun bakımına kaldırılan Çolak, akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çolak’ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Çolak’ın cenazesi bugün saat 14.00’da Bulancak Orta Camiide kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Yeni Belediye Mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.