33 YIL SONRA TESADÜFEN BULUŞTULAR

YAŞAM 01.06.2020 - 14:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2713+ kez okundu.
 

33 YIL SONRA TESADÜFEN BULUŞTULAR

Bir insanın yaşantısının en güzel yılları olarak tabir edilen lise yıllarını birlikte geçiren ve mezun olduktan sonra birbirlerine 33 yıl uzak kalan iki arkadaş Bulancak’ta eşine az rastlanır bir buluşma gerçekleşti. Bulancak’ta İş Adamı Mustafa Çolakoğlu Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü’nün yanına görüşmeye gittiğinde 33 yıl önce 1986-1987 Bulancak Lisesi mezunu olan arkadaşı Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü Ünal Kılıç ile tesadüfen buluştular. 1987 yılında birlikte aynı okulda okuduğu arkadaşına ulaşan Çolakoğlu’nu dönem arkadaşı Ünal Kılıç tanıdı. Buluşmada geçmiş lise yılları yad edildi. Gerek İş Adamı Mustafa Çolakoğlu, gerekse Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü gazetemize yaptıkları özel açıklamada, “Hep gazetelerde okur veya televizyonlarda seyrederdik. Falanca lise mezunları 30 yıl sonra pilav gününde buluştu veya filan okul mezunları 40 yıl sonra bir arada. Bunları okur veya seyreder ve kendi kendimize ne kadar asosyal bir insan olduğumuzu düşünür hep o insanlara özenir ve böyle güzel şey niye bizim başıma gelmez diye düşünürdük. 33 yıl sonra tesadüfte olsa birbirimizle karşılaştık ve hayatımızda geçmişe dönük unutulmaya yüz tutan neler varsa birer birer hatırlamaya başladık. Ve eskimeyen eskiden gelen, yaşlanmayan yaş alan okul arkadaşım iyi ki varsınız sağ olun var olun. Artık bundan böyle fırsat oldukça birbirimizle buluşmaya söz verdik” dediler.

Bir insanın yaşantısının en güzel yılları olarak tabir edilen lise yıllarını birlikte geçiren ve mezun olduktan sonra birbirlerine 33 yıl uzak kalan iki arkadaş Bulancak’ta eşine az rastlanır bir buluşma gerçekleşti. Bulancak’ta İş Adamı Mustafa Çolakoğlu Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü’nün yanına görüşmeye gittiğinde 33 yıl önce 1986-1987 Bulancak Lisesi mezunu olan arkadaşı Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü Ünal Kılıç ile tesadüfen buluştular.

1987 yılında birlikte aynı okulda okuduğu arkadaşına ulaşan Çolakoğlu’nu dönem arkadaşı Ünal Kılıç tanıdı. Buluşmada geçmiş lise yılları yad edildi. Gerek İş Adamı Mustafa Çolakoğlu, gerekse Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü gazetemize yaptıkları özel açıklamada, “Hep gazetelerde okur veya televizyonlarda seyrederdik. Falanca lise mezunları 30 yıl sonra pilav gününde buluştu veya filan okul mezunları 40 yıl sonra bir arada. Bunları okur veya seyreder ve kendi kendimize ne kadar asosyal bir insan olduğumuzu düşünür hep o insanlara özenir ve böyle güzel şey niye bizim başıma gelmez diye düşünürdük. 33 yıl sonra tesadüfte olsa birbirimizle karşılaştık ve hayatımızda geçmişe dönük unutulmaya yüz tutan neler varsa birer birer hatırlamaya başladık. Ve eskimeyen eskiden gelen, yaşlanmayan yaş alan okul arkadaşım iyi ki varsınız sağ olun var olun. Artık bundan böyle fırsat oldukça birbirimizle buluşmaya söz verdik” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.