HUZUR MÜHENDİSLİK 4. ŞUBESİ İLE BULANCAK’TA HİZMET VERİYOR

EKONOMİ 01.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 6260+ kez okundu.
 

HUZUR MÜHENDİSLİK 4. ŞUBESİ İLE BULANCAK’TA HİZMET VERİYOR

Ünye'de 2 ve İstanbul’dan sonra geçtiğimiz günlerde Bulancak’ta da faaliyete geçen Dinçer Barış Güney ve Şükrü Bilgiç’in 20 yıllık doğal gaz tecrübesi Huzur Mühendislik Bulancak’ta hizmete devam ediyor. Huzur Mühendislik’in Bulancak Şube Müdürlüğünü Bulancak’ın tanınmış simalarından Ömer Mustafa Yılmaz yapıyor. Bulancak Bahçelievler Mahallesi Latife Hanım Caddesinde kısa süre önce hizmete giren  Huzur Mühendislik ev ve iş yerlerine doğal gaz tesisatı bağlamaya başladı. Bulancak’ta doğalgaz tesisatı, kombi, radyatör, kat kaloriferi, radyand ısıtma sistemlerini de kurumsal çözüm ortağı olmak için çalışmalara devam ediyor. Hizmetlerini inşaat tesisatçılığı tecrübesi ve deneyimi, tecrübeli ustaları ile sürdüren Huzur Mühendislik daireyi kısa bir sürede teslim ediyor. Huzur Mühendislik Şube Müdürü Ömer Mustafa Yılmaz, “Ücretsiz keşiflerimiz sonrası kırmadan dökmeden  bilinçli olarak  çalışan ekibimiz ile satış sonrası destek hizmeti vermeye devam edeceğiz. Biz buralıyız kalıcıyız. Şimdiden Huzur Mühendislik olarak  halkımızın gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyoruz. Açıldığımız kısa süre öncesi olduğu gibi bundan sonrada halkımızın gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağız. Hijyen kurallara uyan, uzman, tecrübeli ve sertifikalı doğal gaz tesisat ustaları ve ücretsiz keşifle doğaya, çevreye ve bütçenize dost, doğalgazın huzurlu sıcak yuvanıza güvenle tesisatlarını yaparak, hizmetinize sunmaktadır” dedi. Şube Müdürü Yılmaz, aynı zamanda son sistem makineleri, tecrübeli  çalışanları, uzman kadrosu ve Bulancak’a hizmet etmenin güveni ve mühendisleri ile  hizmet verdiklerini belirtirken, sıcak yuvanızda Huzur Mühendislik ekipleri ile konforun keyfini sürün diye konuştu.  

Ünye'de 2 ve İstanbul’dan sonra geçtiğimiz günlerde Bulancak’ta da faaliyete geçen Dinçer Barış Güney ve Şükrü Bilgiç’in 20 yıllık doğal gaz tecrübesi Huzur Mühendislik Bulancak’ta hizmete devam ediyor.

Huzur Mühendislik’in Bulancak Şube Müdürlüğünü Bulancak’ın tanınmış simalarından Ömer Mustafa Yılmaz yapıyor.

Bulancak Bahçelievler Mahallesi Latife Hanım Caddesinde kısa süre önce hizmete giren  Huzur Mühendislik ev ve iş yerlerine doğal gaz tesisatı bağlamaya başladı.

Bulancak’ta doğalgaz tesisatı, kombi, radyatör, kat kaloriferi, radyand ısıtma sistemlerini de kurumsal çözüm ortağı olmak için çalışmalara devam ediyor. Hizmetlerini inşaat tesisatçılığı tecrübesi ve deneyimi, tecrübeli ustaları ile sürdüren Huzur Mühendislik daireyi kısa bir sürede teslim ediyor. Huzur Mühendislik Şube Müdürü Ömer Mustafa Yılmaz, “Ücretsiz keşiflerimiz sonrası kırmadan dökmeden  bilinçli olarak  çalışan ekibimiz ile satış sonrası destek hizmeti vermeye devam edeceğiz. Biz buralıyız kalıcıyız. Şimdiden Huzur Mühendislik olarak  halkımızın gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyoruz. Açıldığımız kısa süre öncesi olduğu gibi bundan sonrada halkımızın gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağız. Hijyen kurallara uyan, uzman, tecrübeli ve sertifikalı doğal gaz tesisat ustaları ve ücretsiz keşifle doğaya, çevreye ve bütçenize dost, doğalgazın huzurlu sıcak yuvanıza güvenle tesisatlarını yaparak, hizmetinize sunmaktadır” dedi.

Şube Müdürü Yılmaz, aynı zamanda son sistem makineleri, tecrübeli  çalışanları, uzman kadrosu ve Bulancak’a hizmet etmenin güveni ve mühendisleri ile  hizmet verdiklerini belirtirken, sıcak yuvanızda Huzur Mühendislik ekipleri ile konforun keyfini sürün diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.