VALİ SARIFAKIOĞULLARI’NDAN YOĞUN MESAİ

SİYASET 05.06.2020 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3502+ kez okundu.
 

VALİ SARIFAKIOĞULLARI’NDAN YOĞUN MESAİ

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, "5 Haziran Dünya Çevre Günü" etkinlikleri kapsamında Makam ziyaretine gelen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, İl Müdürü Varol, "Dünya Çevre Günü" nedeniyle bu yıl 5 Haziran tarihinde yapılması planlanan etkinliklerin, Koronavirüs (Covid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgınla mücadele kapsamında alınan önlemler çerçevesinde mümkün olduğunca sade bir şekilde, günün anlam ve önemine de uygun olarak kutlandığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Sarıfakıoğulları ise bu özel günün çevre bilincinin daha da artmasına vesile olması temennisiyle Dünya Çevre Günü’nü kutladı. Vali Sarıfakıoğulları, daha sonra Çotanak Off-Road Kulübü üyelerini makamında kabul etti. Çotanak Off-Road ekibinin sosyal medyada yayınlanan ve Türkiye’den 8 milyon, yurt dışından 20 milyon olmak üzere; toplamda  28 milyon izleyiciye ulaşan videosunu izleyerek, İlimizin tanıtımına sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti. Çotanak Off-Road ekibi üyeleri, Vali Sarıfakıoğulları'na çalışmaları hakkında verdikleri bilgide; Özellikle Giresun’un doğasının keşfedilmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını ve bu tür çalışmalarının devam edeceğini belirterek, İlimizin tanıtımı için hem yerel hem de ulusal faaliyetlerde Bulunduklarını, bu çalışmaları sırasında da kendilerine verdiği desteklerinden dolayı Vali Sarıfakıoğulları’na teşekkür ederek, ziyaretin anısına plaket sundular.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, "5 Haziran Dünya Çevre Günü" etkinlikleri kapsamında Makam ziyaretine gelen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, İl Müdürü Varol, "Dünya Çevre Günü" nedeniyle bu yıl 5 Haziran tarihinde yapılması planlanan etkinliklerin, Koronavirüs (Covid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgınla mücadele kapsamında alınan önlemler çerçevesinde mümkün olduğunca sade bir şekilde, günün anlam ve önemine de uygun olarak kutlandığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Sarıfakıoğulları ise bu özel günün çevre bilincinin daha da artmasına vesile olması temennisiyle Dünya Çevre Günü’nü kutladı.
Vali Sarıfakıoğulları, daha sonra Çotanak Off-Road Kulübü üyelerini makamında kabul etti. Çotanak Off-Road ekibinin sosyal medyada yayınlanan ve Türkiye’den 8 milyon, yurt dışından 20 milyon olmak üzere; toplamda  28 milyon izleyiciye ulaşan videosunu izleyerek, İlimizin tanıtımına sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.
Çotanak Off-Road ekibi üyeleri, Vali Sarıfakıoğulları'na çalışmaları hakkında verdikleri bilgide; Özellikle Giresun’un doğasının keşfedilmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını ve bu tür çalışmalarının devam edeceğini belirterek, İlimizin tanıtımı için hem yerel hem de ulusal faaliyetlerde Bulunduklarını, bu çalışmaları sırasında da kendilerine verdiği desteklerinden dolayı Vali Sarıfakıoğulları’na teşekkür ederek, ziyaretin anısına plaket sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.