ORMAN KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ!

ASAYİŞ 08.06.2020 - 12:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2424+ kez okundu.
 

ORMAN KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ!

    Kovanlık Beldesine bağlı Ahurlu Mahallesinde meydana gelen olayda orman işçisi olduğu öğrenilen Fatih Tan hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre ormanda çalışırken kendisine kütük vuran Tan’ın yaralandığı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Ahurlu’dan Avni Tan’ın oğlu olan Fatih Tan’a Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 

 

Kovanlık Beldesine bağlı Ahurlu Mahallesinde meydana gelen olayda orman işçisi olduğu öğrenilen Fatih Tan hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre ormanda çalışırken kendisine kütük vuran Tan’ın yaralandığı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Ahurlu’dan Avni Tan’ın oğlu olan Fatih Tan’a Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.