AHMET ŞAHİN VEFAT ETTİ

VEFAT 11.06.2020 - 13:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4709+ kez okundu.
 

AHMET ŞAHİN VEFAT ETTİ

Kuşluhan Köyünden Süleymanşıhoğullarından Mustafa ve Fatma Oğlu, Müzeyyen Şahin’in eşi Muhammed Mustafa, Fatma ve Sidal’ın babaları, Adem, Fevzi (Merhum), Songül ve Sevgi’nin ağabeyleri Ahmet Şahin vefat etti. Şahin’in cenazesi 11 Haziran Perşembe (Bugün) saat 15.00’de Bulancak Orta Camide kılınan cenaze namazının ardından Kuşluhan Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.  

Kuşluhan Köyünden Süleymanşıhoğullarından Mustafa ve Fatma Oğlu, Müzeyyen Şahin’in eşi Muhammed Mustafa, Fatma ve Sidal’ın babaları, Adem, Fevzi (Merhum), Songül ve Sevgi’nin ağabeyleri Ahmet Şahin vefat etti.

Şahin’in cenazesi 11 Haziran Perşembe (Bugün) saat 15.00’de Bulancak Orta Camide kılınan cenaze namazının ardından Kuşluhan Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.