ŞENLİKOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

SPOR 18.06.2020 - 16:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2841+ kez okundu.
 

ŞENLİKOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeniden başlayan lig öncesi Giresunspor’a başarılar diledi.
Şenlikoğlu, TFF 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un koronavirüs nedeniyle verilen uzun aranın ardından Atatürk Stadı’nda konuk edeceği Adanaspor maçı öncesi açıklamada bulundu. Başkan Şenlikoğlu,  Giresunspor’un şehrin en önemli markası olduğunu belirterek: “Biz gücümüz kadarıyla her zaman maddi ve manevi destekçisiyiz. Her zaman Giresunspor’un yanındayız. Koronavirüs öncesinde iyi bir gidişatımız vardı. O gidişatı şimdi de sürdürmemiz gerekiyor. Biz takımımıza güveniyoruz. Giresunspor’umuzun başarılı olması bizleri hep sevindirir.  Bu vesileyle Giresunspor’umuza kalan tüm maçlarda başarılar diliyorum.” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeniden başlayan lig öncesi Giresunspor’a başarılar diledi.

Şenlikoğlu, TFF 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un koronavirüs nedeniyle verilen uzun aranın ardından Atatürk Stadı’nda konuk edeceği Adanaspor maçı öncesi açıklamada bulundu.

Başkan Şenlikoğlu,  Giresunspor’un şehrin en önemli markası olduğunu belirterek: “Biz gücümüz kadarıyla her zaman maddi ve manevi destekçisiyiz. Her zaman Giresunspor’un yanındayız. Koronavirüs öncesinde iyi bir gidişatımız vardı. O gidişatı şimdi de sürdürmemiz gerekiyor. Biz takımımıza güveniyoruz. Giresunspor’umuzun başarılı olması bizleri hep sevindirir.  Bu vesileyle Giresunspor’umuza kalan tüm maçlarda başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.