ERTELENEN MAÇ GİRESUNSPOR’UN

SPOR 23.06.2020 - 18:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2811+ kez okundu.
 

ERTELENEN MAÇ GİRESUNSPOR’UN

Giresunspor Süperlig hedefi doğrultusunda hedeflediği ilk altı Play Off için lige hızlı başladı. Covid 19 sebebiyle ara verilen ligde geçen hafta Adanaspor’u 3-1 ile mağlup ederken bu hafta ertelenen maçta İstanbulspor’u da 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti.
Giresun Atatürk Stadı’nda 9 Şubat’ta oynanan ve İstanbulspor’un 1-0 önde olduğu mücadelenin 34. dakikasında elverişsiz hava koşulları nedeniyle hakem tarafından tatil edilmişti. 23.06.2020’de kaldığı yerden oynanmaya devam edilen maçta ilk yarı 1-0 İstanbulspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Giresunspor ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 51’i gösterirken yeşil beyazlılar da Mehmet Taş skora eşitlik getiren golü kaydetti. (1-1) Çotanaklar golün ardından ataklarını artırırken oyunu rakip sahaya yıktığı anda bu sefer sahneye Özgürcan Özcan çıktı ve 75. dakikada Giresunspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçın geri kalan bölümünde iki takımında atakları golle sonuçlanmazken yeşil beyazlılar sahadan 2-1 ayrılarak play off’u ne kadar istediğini gösterdi. Giresunspor aldığı bu galibiyet ile puanını 41’e çıkartırken, İstanbulspor 34 puanda kaldı. Yeşil beyazlılar bu hafta sonu deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak. İstanbulspor ise Fatih Karagümrük deplasmanına çıkacak.  
Giresunspor Süperlig hedefi doğrultusunda hedeflediği ilk altı Play Off için lige hızlı başladı. Covid 19 sebebiyle ara verilen ligde geçen hafta Adanaspor’u 3-1 ile mağlup ederken bu hafta ertelenen maçta İstanbulspor’u da 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti.

Giresun Atatürk Stadı’nda 9 Şubat’ta oynanan ve İstanbulspor’un 1-0 önde olduğu mücadelenin 34. dakikasında elverişsiz hava koşulları nedeniyle hakem tarafından tatil edilmişti. 23.06.2020’de kaldığı yerden oynanmaya devam edilen maçta ilk yarı 1-0 İstanbulspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Giresunspor ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 51’i gösterirken yeşil beyazlılar da Mehmet Taş skora eşitlik getiren golü kaydetti. (1-1) Çotanaklar golün ardından ataklarını artırırken oyunu rakip sahaya yıktığı anda bu sefer sahneye Özgürcan Özcan çıktı ve 75. dakikada Giresunspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçın geri kalan bölümünde iki takımında atakları golle sonuçlanmazken yeşil beyazlılar sahadan 2-1 ayrılarak play off’u ne kadar istediğini gösterdi.

Giresunspor aldığı bu galibiyet ile puanını 41’e çıkartırken, İstanbulspor 34 puanda kaldı. Yeşil beyazlılar bu hafta sonu deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak. İstanbulspor ise Fatih Karagümrük deplasmanına çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.