GEÇMİŞİN İZİNDEN HATIRALAR

SPOR 30.06.2020 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3282+ kez okundu.
 

GEÇMİŞİN İZİNDEN HATIRALAR

Bugün Geçmişin İzinden Hatıralar’da sporun içinde uzun seneler boyunca futbolcu, antrenör, yönetici, hakem olarak görev yapmış emekli öğretmen Bulancaklı Alptekin Kılıç’ın albümünden aldığımız iki resmi paylaşacağız.
Bölgemizde amatör futbol daha çok sevilirken, 1970’lerde profesyonel futbol yeni yeni filizlenirken, okul futbol takımları da bölgenin dışında fazla ses getiremiyordu. Bu resimlerden biri 1968 senesi Giresun Ticaret Lisesi okul takımında oynayan Alptekin Kılıç’ında yer aldığı okul takımının resmi. Giresun Atatürk stadyumunda çekilen bu resim Ticaret Lisesinin, Giresun Sanat Okulu(o zamanlar endüstri meslek diye anılmazdı bu okullar)maçı öncesinde çekilmiş. Birçoğunun sonradan Giresun spor forması da giydiği bu lise takımın kadrosunda kimler var bir bakalım: Ayaktakiler solda sağa doğru; Alaattin, Mehmet Çeçen, Fikret Bilgili, Şeref Çakmak(Giresun sporun senelerce kalecisi olarak oynadı), Alptekin Kılıç, Hamdi Türker, Mehmet Kır. Alt Sıra soldan sağa doğru; Ahmet Yamak, Çetin, Arif, Fikret Yavuz, Ahmet Gülen. Diğer resimde ise okuldaki sınıfılar arası maçlarda şampiyon olan VI-A sınıfının oyuncuları yer alıyor. Ayaktakiler Hamdi Türker, Alptekin Kılıç, diz çökenlerde kaleci Şeref Çakmak ve Alaattin.     
Bugün Geçmişin İzinden Hatıralar’da sporun içinde uzun seneler boyunca futbolcu, antrenör, yönetici, hakem olarak görev yapmış emekli öğretmen Bulancaklı Alptekin Kılıç’ın albümünden aldığımız iki resmi paylaşacağız.

Bölgemizde amatör futbol daha çok sevilirken, 1970’lerde profesyonel futbol yeni yeni filizlenirken, okul futbol takımları da bölgenin dışında fazla ses getiremiyordu. Bu resimlerden biri 1968 senesi Giresun Ticaret Lisesi okul takımında oynayan Alptekin Kılıç’ında yer aldığı okul takımının resmi. Giresun Atatürk stadyumunda çekilen bu resim Ticaret Lisesinin, Giresun Sanat Okulu(o zamanlar endüstri meslek diye anılmazdı bu okullar)maçı öncesinde çekilmiş.

Birçoğunun sonradan Giresun spor forması da giydiği bu lise takımın kadrosunda kimler var bir bakalım: Ayaktakiler solda sağa doğru; Alaattin, Mehmet Çeçen, Fikret Bilgili, Şeref Çakmak(Giresun sporun senelerce kalecisi olarak oynadı), Alptekin Kılıç, Hamdi Türker, Mehmet Kır. Alt Sıra soldan sağa doğru; Ahmet Yamak, Çetin, Arif, Fikret Yavuz, Ahmet Gülen.

Diğer resimde ise okuldaki sınıfılar arası maçlarda şampiyon olan VI-A sınıfının oyuncuları yer alıyor. Ayaktakiler Hamdi Türker, Alptekin Kılıç, diz çökenlerde kaleci Şeref Çakmak ve Alaattin.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.