GİRESUNLULAR, MİLLETVEKİLİ TURAN’A ÜZÜLDÜ

SİYASET 02.07.2020 - 15:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2797+ kez okundu.
 

GİRESUNLULAR, MİLLETVEKİLİ TURAN’A ÜZÜLDÜ

17 Temmuz 2018 tarihinde TBMM İdari Amirliğine getirilen ve 30 Haziran 2020 tarihi itibarı ile TBMM İdari Amirliği görevini AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’a bırakan Giresunlu hemşerimiz AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan hemşerilerini üzdü. Uzun yıllar gurbette Giresun’u ve Giresunluların bir arada olmasını sağlayan, her fırsatta memleketine olan sevgisini htiren ve gereğini yapan, daha önce bir çok defa Giresun adını tüm dünyaya duyuran Hasan Turan’ın TBMM İdari Amirliği görevini bir başka arkadaşına devretmesi Giresun’da üzüntü yaşattı. Hem gurbette yaşayan Giresunlular, hem de Giresun’da yaşayan vatandaşlar Milletvekili Turan’ın daha iyi yerlerde olacağına inandıklarını belirterek, “1,5 yıl boyunca başarılı bir şekilde TBMM İdari Amirliği görevinde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ı daha iyi yerlerde olacağına inanıyoruz. Ve her zaman kendisinin destekçisiyiz” dediler.  

17 Temmuz 2018 tarihinde TBMM İdari Amirliğine getirilen ve 30 Haziran 2020 tarihi itibarı ile TBMM İdari Amirliği görevini AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’a bırakan Giresunlu hemşerimiz AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan hemşerilerini üzdü.

Uzun yıllar gurbette Giresun’u ve Giresunluların bir arada olmasını sağlayan, her fırsatta memleketine olan sevgisini htiren ve gereğini yapan, daha önce bir çok defa Giresun adını tüm dünyaya duyuran Hasan Turan’ın TBMM İdari Amirliği görevini bir başka arkadaşına devretmesi Giresun’da üzüntü yaşattı.

Hem gurbette yaşayan Giresunlular, hem de Giresun’da yaşayan vatandaşlar Milletvekili Turan’ın daha iyi yerlerde olacağına inandıklarını belirterek, “1,5 yıl boyunca başarılı bir şekilde TBMM İdari Amirliği görevinde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ı daha iyi yerlerde olacağına inanıyoruz. Ve her zaman kendisinin destekçisiyiz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.