BAKAN SOYLU GİRESUN HEYETİNİ AĞIRLADI

GÜNDEM 09.07.2020 - 14:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3409+ kez okundu.
 

BAKAN SOYLU GİRESUN HEYETİNİ AĞIRLADI

Giresun heyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettiler.
İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun ziyaretine Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Sabri Öztürk ve Av.Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Ziyarette Giresun ile ilgili konulara değinildiği öğrenilirken, Giresun’la ilgili genel değerlendirmede bulunuldu, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar ele alındı. Vali Ünlü yaptığı açıklamada, Giresun’da devam eden yatırımlar ve projelerin son durumu hakkında bilgilendirme yaptıklarını, yeni planlanan proje ve çalışmalarla ilgili talep ve değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti.
Giresun heyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettiler.

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun ziyaretine Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Sabri Öztürk ve Av.Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Ziyarette Giresun ile ilgili konulara değinildiği öğrenilirken, Giresun’la ilgili genel değerlendirmede bulunuldu, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.

Vali Ünlü yaptığı açıklamada, Giresun’da devam eden yatırımlar ve projelerin son durumu hakkında bilgilendirme yaptıklarını, yeni planlanan proje ve çalışmalarla ilgili talep ve değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.