TOPLU AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI YASAKLANDI

GÜNDEM 09.07.2020 - 14:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3756+ kez okundu.
 

TOPLU AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI YASAKLANDI

Dünyayı tehdit eden Korona Virüs salgınına karşı önlemler ülkemizde ve ilimizde devam ediyor. Son olarak, toplu açılış ve organizasyonlar ikinci bir emre kadar yasaklandı.
Giresun İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı karar şu şekilde; “İlimizde, Korona Virüs (Covid-19) salgınına yönelik bulaşmaların önlenmesi için gerekçesi ne olursa olsun açık kapalı alanlarda toplanarak yapılan toplu açılış organizasyonları 07.07.2020 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar yasaklanmasına, Alınan kararlara uymayan vatandaşlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282 nci maddesi gereğince idari para cezası verilmesi, aykırılığın durumuna göre Kanunun ilgili maddeleri gereğince işlem yapılması, konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195 inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir”
Dünyayı tehdit eden Korona Virüs salgınına karşı önlemler ülkemizde ve ilimizde devam ediyor. Son olarak, toplu açılış ve organizasyonlar ikinci bir emre kadar yasaklandı.

Giresun İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı karar şu şekilde; “İlimizde, Korona Virüs (Covid-19) salgınına yönelik bulaşmaların önlenmesi için gerekçesi ne olursa olsun açık kapalı alanlarda toplanarak yapılan toplu açılış organizasyonları 07.07.2020 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar yasaklanmasına,

Alınan kararlara uymayan vatandaşlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282 nci maddesi gereğince idari para cezası verilmesi, aykırılığın durumuna göre Kanunun ilgili maddeleri gereğince işlem yapılması, konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195 inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.