AYASOFYA'NIN İBADETE AÇILMASINA DESTEK

GÜNDEM 12.07.2020 - 19:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3549+ kez okundu.
 

AYASOFYA'NIN İBADETE AÇILMASINA DESTEK

Giresun'da Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılmasına destek verildi.
AK Parti Giresun İl Başkanlığı öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Atatürk Meydanı'nda düzenlenen etkinlik ile Ayasofya'nın yeniden cami statüsüne kavuşturulmasına destek olundu.  AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, burada yaptığı basın açıklamasında, Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla bu onurlu günün tarihine şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Ayasofya Camisi'nin 86 yıl sonra bir kez daha toplumun hizmetine sunulmasının yıllardır ülkedeki her ferdin uzun süredir büyük heyecan ve hasretle beklediği bir karar olduğunu vurgulayan Tatlı, "Ayasofya, Fatih Sultan Mehmet'in emaneti ve İslam'ın en önemli değerlerinden biridir. Asırlık rüyamız Ayasofya'nın cemaatiyle buluşacağı 24 Temmuz günü bu devletin başarılarla dolu tarihindeki yerini altın harflerle alacaktır." dedi. Konuşmanın ardından meydandaki vatandaşlara lokma dağıtıldı.
Giresun'da Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılmasına destek verildi.

AK Parti Giresun İl Başkanlığı öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Atatürk Meydanı'nda düzenlenen etkinlik ile Ayasofya'nın yeniden cami statüsüne kavuşturulmasına destek olundu. 

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, burada yaptığı basın açıklamasında, Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla bu onurlu günün tarihine şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Ayasofya Camisi'nin 86 yıl sonra bir kez daha toplumun hizmetine sunulmasının yıllardır ülkedeki her ferdin uzun süredir büyük heyecan ve hasretle beklediği bir karar olduğunu vurgulayan Tatlı, "Ayasofya, Fatih Sultan Mehmet'in emaneti ve İslam'ın en önemli değerlerinden biridir. Asırlık rüyamız Ayasofya'nın cemaatiyle buluşacağı 24 Temmuz günü bu devletin başarılarla dolu tarihindeki yerini altın harflerle alacaktır." dedi.

Konuşmanın ardından meydandaki vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.