Mezun olduğu okulu unutmadı

EĞİTİM 05.04.2021 - 17:19, Güncelleme: 05.04.2021 - 17:19 4964+ kez okundu.
 

Mezun olduğu okulu unutmadı

Bulancak İstiklal İlkokulu-Ortaokulu eski mezunlarından İstanbul’da hemşire olarak çalışan Pınar Şahan Köse, okulun çok amaçlı salonunun donatımını üstlendi.
Köse, bu okulun kendisinde ayrı bir yer ve hatırası olduğunu anlatırken, “Bu nedenle bu okuldan gelen tüm istekleri hiçbir zaman geri çevirmedim” dedi. Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve okul müdürü Metin Gündoğdu ile birlikte düzenlediği salonun açılışını öğretmenler ve okul aile birliği üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi. Müdür Bulut, eğitime verilen emeğin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini belirterek Köse’ye teşekkür etti. Daha sonra Hemşire Pınar Şahan Köse’ye Müdür Bulut tarafından plaket verilirken, Okul Müdürü Metin Gündoğdu tarafından ise bir buket çiçek verilerek ödüllendirildi.     Haber: Erol Küçük
Bulancak İstiklal İlkokulu-Ortaokulu eski mezunlarından İstanbul’da hemşire olarak çalışan Pınar Şahan Köse, okulun çok amaçlı salonunun donatımını üstlendi.

Köse, bu okulun kendisinde ayrı bir yer ve hatırası olduğunu anlatırken, “Bu nedenle bu okuldan gelen tüm istekleri hiçbir zaman geri çevirmedim” dedi.

Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve okul müdürü Metin Gündoğdu ile birlikte düzenlediği salonun açılışını öğretmenler ve okul aile birliği üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi. Müdür Bulut, eğitime verilen emeğin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini belirterek Köse’ye teşekkür etti.

Daha sonra Hemşire Pınar Şahan Köse’ye Müdür Bulut tarafından plaket verilirken, Okul Müdürü Metin Gündoğdu tarafından ise bir buket çiçek verilerek ödüllendirildi.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.