MİLLETVEKİLİ AYDIN’DAN ÖĞRETMENİNE ZİYARET

SİYASET 24.11.2020 - 17:14, Güncelleme: 24.11.2020 - 17:14 2370+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ AYDIN’DAN ÖĞRETMENİNE ZİYARET

AK Parti Giresun Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Kadir Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Gününde ilkokul öğretmenini unutmadı.
Milletvekili Aydın, beraberinde eşi Tülay Aydın ve minik kızları Zeynep Aydın ile ilkokul öğretmeni Mucip Karakılıç'ı, ardından kızı Zeynep'in öğretmeni Feryal Demir'i evlerinde ziyaret ederek, Öğretmenler Gününü kutladılar. Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından paylalımda bulunan Aydın, "Kursaklarımıza bıraktıkları tohumların meyvelerinden ölene kadar beslendiğimiz, ufkumuza bıraktıkları pusuladan bir ömür yön bulduğumuz öğretmenlerimiz vardır... Bugün, bizim de toprağımıza ilk çapayı vurup ilk tohumu eken ilkokul öğretmenimiz Sayın Mucip Karakılıç hocamı evinde ziyaret ettik. Allah kendisine ve kıymetli eşine sağlık ve uzun ömürler versin. Sonra kızımız Zeynep’in öğretmeni olan Feryal Demir’i de evinde ziyaret ettik. Her iki ziyaretide Koronavirüs sebebiyle kısa tutsakta damağımızdan tadı uzun süre kalacak olan tatlı sohbetimiz oldu. Emeklerinizi ödeyemeyiz hocalarım. Hakkınızı helal ediniz... Bazen çocuklarımızdan esirgediklerimizi onlara fazlasıyla vererek özverinin adresi oldunuz. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize hizmeti geçmiş bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Şehit olmuş öğretmenlerimizi ayrıca minnetle yad ediyorum. Her adımımızda sayısız emekleri olan her bir öğretmenimizin ellerinden şükranla öpüyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Giresun Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Kadir Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Gününde ilkokul öğretmenini unutmadı.

Milletvekili Aydın, beraberinde eşi Tülay Aydın ve minik kızları Zeynep Aydın ile ilkokul öğretmeni Mucip Karakılıç'ı, ardından kızı Zeynep'in öğretmeni Feryal Demir'i evlerinde ziyaret ederek, Öğretmenler Gününü kutladılar.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından paylalımda bulunan Aydın, "Kursaklarımıza bıraktıkları tohumların meyvelerinden ölene kadar beslendiğimiz, ufkumuza bıraktıkları pusuladan bir ömür yön bulduğumuz öğretmenlerimiz vardır... Bugün, bizim de toprağımıza ilk çapayı vurup ilk tohumu eken ilkokul öğretmenimiz Sayın Mucip Karakılıç hocamı evinde ziyaret ettik. Allah kendisine ve kıymetli eşine sağlık ve uzun ömürler versin. Sonra kızımız Zeynep’in öğretmeni olan Feryal Demir’i de evinde ziyaret ettik. Her iki ziyaretide Koronavirüs sebebiyle kısa tutsakta damağımızdan tadı uzun süre kalacak olan tatlı sohbetimiz oldu. Emeklerinizi ödeyemeyiz hocalarım. Hakkınızı helal ediniz... Bazen çocuklarımızdan esirgediklerimizi onlara fazlasıyla vererek özverinin adresi oldunuz. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize hizmeti geçmiş bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Şehit olmuş öğretmenlerimizi ayrıca minnetle yad ediyorum. Her adımımızda sayısız emekleri olan her bir öğretmenimizin ellerinden şükranla öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.