MİNİKLER OKULA MERHABA DEDİLER

EĞİTİM 01.10.2020 - 14:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2694+ kez okundu.
 

MİNİKLER OKULA MERHABA DEDİLER

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul öncesi öğrencileri 21-25 Eylül 2020 haftası itibariyle ‘Okula Merhaba!’ dediler.
Seyreltilmiş bir programla okula gelerek öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla buluşan öğrenciler okulda bulundukları süre içinde okul binasını, oyun alanlarını ve okul çalışanları tanıma etkinliklerinde bulunmaları sağlandı. Ayrıca ders araç gereçlerini tanıma ve ders içi, ders dışı kurallarla ilgili deneyim kazanmaları sağlanan öğrenciler; sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uydukları, maske kullanımına özen gösterdikleri çalışmalara rehberlik edildi. Okul Müdürü Mustafa Gündoğdu, “Hafta boyunca kendileri için belirlenen gün ve saatlerde okul çatısı altında bulunacak olan öğrencilere İlkokul yolculuklarında başarılar diliyor, ‘Okulumuza Hoş Geldiniz!’ diyoruz” dedi.   Haber; Erol Küçük  
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul öncesi öğrencileri 21-25 Eylül 2020 haftası itibariyle ‘Okula Merhaba!’ dediler.

Seyreltilmiş bir programla okula gelerek öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla buluşan öğrenciler okulda bulundukları süre içinde okul binasını, oyun alanlarını ve okul çalışanları tanıma etkinliklerinde bulunmaları sağlandı. Ayrıca ders araç gereçlerini tanıma ve ders içi, ders dışı kurallarla ilgili deneyim kazanmaları sağlanan öğrenciler; sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uydukları, maske kullanımına özen gösterdikleri çalışmalara rehberlik edildi.

Okul Müdürü Mustafa Gündoğdu, “Hafta boyunca kendileri için belirlenen gün ve saatlerde okul çatısı altında bulunacak olan öğrencilere İlkokul yolculuklarında başarılar diliyor, ‘Okulumuza Hoş Geldiniz!’ diyoruz” dedi.

 

Haber; Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.