Müdür Aydın, okulları ziyaret etti

EĞİTİM 18.02.2021 - 13:56, Güncelleme: 18.02.2021 - 13:58 2453+ kez okundu.
 

Müdür Aydın, okulları ziyaret etti

Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol ile birlikte Bozat İlkokulu ve Bozat Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın, Okulda ve Pansiyonda Pandemi tedbirlerini yerinde inceleyerek tamamen yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri ve öğretmenleri sınıflarında okul idarecileriyle birlikte ziyaret ederek 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı ikinci yarıyılının başlaması sebebiyle pandemi kuralları hakkında öğretmen ve öğrencilere hatırlatmalarda bulundu. Girdiği her sınıfta hedeflerinin ilçede öğrenmeyi, yaratıcı, ilgi ve yeteneği uygun beceriler geliştirmiş özgün düşünceler ve projeler geliştirebilen edinimlerini hayatlarına yansıtıp kullanabilen bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı dileklerinde bulunarak okuldan ayrıldı.
Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol ile birlikte Bozat İlkokulu ve Bozat Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın, Okulda ve Pansiyonda Pandemi tedbirlerini yerinde inceleyerek tamamen yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri ve öğretmenleri sınıflarında okul idarecileriyle birlikte ziyaret ederek 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı ikinci yarıyılının başlaması sebebiyle pandemi kuralları hakkında öğretmen ve öğrencilere hatırlatmalarda bulundu.

Girdiği her sınıfta hedeflerinin ilçede öğrenmeyi, yaratıcı, ilgi ve yeteneği uygun beceriler geliştirmiş özgün düşünceler ve projeler geliştirebilen edinimlerini hayatlarına yansıtıp kullanabilen bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı dileklerinde bulunarak okuldan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.