Müdür Bulut, Lokman Hekim’de

EĞİTİM 08.04.2021 - 17:23, Güncelleme: 08.04.2021 - 17:23 4107+ kez okundu.
 

Müdür Bulut, Lokman Hekim’de

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Buluttan ziyaret
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Z Kütüphane, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ve Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslar hakkında Okul Müdürü Cem Mutlu Türkseven'den ve okul idarecilerinden bilgi aldı. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.   Haber: Erol Küçük
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Buluttan ziyaret

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Z Kütüphane, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ve Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslar hakkında Okul Müdürü Cem Mutlu Türkseven'den ve okul idarecilerinden bilgi aldı. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.