MÜDÜR TOSUNOĞLU, ÇALIŞMALARINI YERİNDE GÖZLEMLEDİ

EĞİTİM 11.01.2021 - 17:18, Güncelleme: 11.01.2021 - 17:18 3673+ kez okundu.
 

MÜDÜR TOSUNOĞLU, ÇALIŞMALARINI YERİNDE GÖZLEMLEDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, okul ziyaretlerine yeni yılda da devam ederek, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve atölyelerinde incelemelerde bulundu.
Ziyarette, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Dur ve Şakir Marancı ile okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler de hazır bulundu. Müdür Tosunoğlu okul bünyesindeki Mobilya ve İç Mekan Tasarım Atölyesi ile Metal İşleri Atölyesini de ziyaret ederek, Uygulama eğitimleri kapsamında Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan, okulların ihtiyacı için masa, sıra vb. üretim çalışmalarını yerinde gözlemledi. Müdür Tosunoğlu, okulda yürütülen çalışmalar hakkında Okul Müdürü Kostakoğlu'ndan bilgiler alırken, öğretmen ve öğrencilerle de sohbet ederek harcadıkları emek ve gösterdikleri gayretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, iş güvenliği kurallarına riayet etmelerini, pandemi sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına da titizlikle uymalarını isteyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.  
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, okul ziyaretlerine yeni yılda da devam ederek, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve atölyelerinde incelemelerde bulundu.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Dur ve Şakir Marancı ile okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler de hazır bulundu.

Müdür Tosunoğlu okul bünyesindeki Mobilya ve İç Mekan Tasarım Atölyesi ile Metal İşleri Atölyesini de ziyaret ederek, Uygulama eğitimleri kapsamında Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan, okulların ihtiyacı için masa, sıra vb. üretim çalışmalarını yerinde gözlemledi.

Müdür Tosunoğlu, okulda yürütülen çalışmalar hakkında Okul Müdürü Kostakoğlu'ndan bilgiler alırken, öğretmen ve öğrencilerle de sohbet ederek harcadıkları emek ve gösterdikleri gayretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, iş güvenliği kurallarına riayet etmelerini, pandemi sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına da titizlikle uymalarını isteyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.