Müdür Tosunoğlu’ndan, Bulancak ziyareti

EĞİTİM 02.03.2021 - 16:22, Güncelleme: 02.03.2021 - 16:22 3690+ kez okundu.
 

Müdür Tosunoğlu’ndan, Bulancak ziyareti

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Bulancak Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyarette, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ile Kurum Müdürü İnci Akçay Bozkurt da hazır bulundu. Müdür Tosunoğlu, donatımı tamamlanarak 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. Yarısında hizmet vermeye başlayacak olan okulun eğitim ortamları ve diğer fiziki mahallerini gezerken, hazırlıklar, eğitim materyalleri ve yapılan çalışmalar hakkında Kurum Müdürü Akçay'dan bilgiler aldı. Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, Bulancak Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun I. ve II. kademe olarak, orta-ağır zihinsel yetersizliği olan öğrencilerle otizmli olan öğrencilere hizmet vereceğini belirterek, Bulancak İlçesi ve civarında önemli bir ihtiyacı karşıladığının altını çizdi. İçinde bulunduğumuz salgın döneminde ülke olarak hassas bir dönemden geçtiğimizi, eğitim camiası olarak öğretmen öğrenci veli iş birliğiyle bu sorunların da üstesinden geleceğini ifade ederek, tüm yönetici ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Bulancak Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ile Kurum Müdürü İnci Akçay Bozkurt da hazır bulundu.

Müdür Tosunoğlu, donatımı tamamlanarak 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. Yarısında hizmet vermeye başlayacak olan okulun eğitim ortamları ve diğer fiziki mahallerini gezerken, hazırlıklar, eğitim materyalleri ve yapılan çalışmalar hakkında Kurum Müdürü Akçay'dan bilgiler aldı.

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, Bulancak Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun I. ve II. kademe olarak, orta-ağır zihinsel yetersizliği olan öğrencilerle otizmli olan öğrencilere hizmet vereceğini belirterek, Bulancak İlçesi ve civarında önemli bir ihtiyacı karşıladığının altını çizdi. İçinde bulunduğumuz salgın döneminde ülke olarak hassas bir dönemden geçtiğimizi, eğitim camiası olarak öğretmen öğrenci veli iş birliğiyle bu sorunların da üstesinden geleceğini ifade ederek, tüm yönetici ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.