Namık Doğan vefat etti

VEFAT 13.04.2024 - 22:11, Güncelleme: 13.04.2024 - 22:11 6853 kez okundu.
 

Namık Doğan vefat etti

Giresun Yapı Kredi Bankası emeklilerinden balıkçı eşraflarından, eski Şafakspor kalecisi Namık Doğan vefat etti.
Merhum Mehmet Doğan'ın oğlu, merhum Dursun Kol'un damadı, Barış, Talat ve Kemal Doğan'ın abisi, Özlem ve Özgür Doğan'ın babaları, Belediye çalışanlarından Berkan Yaman'ın kayınpederi Namık Doğan'ın cenazesi Pazar günü(yarın) öğle namazına müteakip Giresun Kavakdibi Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Giresun Yapı Kredi Bankası emeklilerinden balıkçı eşraflarından, eski Şafakspor kalecisi Namık Doğan vefat etti.

Merhum Mehmet Doğan'ın oğlu, merhum Dursun Kol'un damadı, Barış, Talat ve Kemal Doğan'ın abisi, Özlem ve Özgür Doğan'ın babaları, Belediye çalışanlarından Berkan Yaman'ın kayınpederi Namık Doğan'ın cenazesi Pazar günü(yarın) öğle namazına müteakip Giresun Kavakdibi Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.