ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

GÜNDEM 24.11.2020 - 17:15, Güncelleme: 24.11.2020 - 19:52 3583+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü, Bulancak’ta 24 Kasım Salı günü kutlandı.
Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 11.00’da başlayan programda İlçe Milli Eğim Müdürü Şenel Bulut, Atatürk anıtına çelenk sundu. Sayı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile program sona erdi. Programa Bulancak Belediye Başkan yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlarda katıldı. Piraziz’de de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması da 24 Kasım Salı günü Piraziz Belediye parkında yapıldı. Piraziz ME müdürü Yunus Aydın’ın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal marşının okuması ile sona erdi.     
24 Kasım Öğretmenler Günü, Bulancak’ta 24 Kasım Salı günü kutlandı.

Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 11.00’da başlayan programda İlçe Milli Eğim Müdürü Şenel Bulut, Atatürk anıtına çelenk sundu. Sayı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile program sona erdi. Programa Bulancak Belediye Başkan yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlarda katıldı.

Piraziz’de de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması da 24 Kasım Salı günü Piraziz Belediye parkında yapıldı. Piraziz ME müdürü Yunus Aydın’ın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal marşının okuması ile sona erdi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.