ÖĞRETMENLER VE PERSONEL OKULU BAKIMA ALDI

EĞİTİM 21.12.2020 - 14:03, Güncelleme: 21.12.2020 - 14:03 3118+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLER VE PERSONEL OKULU BAKIMA ALDI

Piraziz Ömer Hekim İlkokulu personel ve öğretmenleri işbirliği yaparak uzaktan eğitimi fırsat bilerek boş zamanlarında okulu yeni baştan yenilediler.
Okulun yönetici ve personeli el birliği yaparak okul binalarının iç ve dış boyalarını yaptılar. Kapı ve pencere alıştırmaları ile elektrik ve su tesisatı da yönetici ve personel tarafından gözden geçirilerek, aksayan yönler giderildi. Okul Müdürü Nilgün Yücel, “Okulumuzda öğretmenlerimiz gönüllülük çerçevesinde personelle birlik olup sağladığımız malzemelerle okulumuzun iç ve dış boyalarını bizzat kendimiz yaptık. Elektrik ve su şebekelerini gözden geçirerek, aksayan yönleri onardık. Hep birlikte büyük bir zevkle bu çalışmaları gerçekleştirdik. Okulumuzun bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiren öğretmen, yönetici ve personelimize teşekkür ediyorum. Sizlerle çalışmak çok güzel” dedi.   Haber: Erol Küçük
Piraziz Ömer Hekim İlkokulu personel ve öğretmenleri işbirliği yaparak uzaktan eğitimi fırsat bilerek boş zamanlarında okulu yeni baştan yenilediler.

Okulun yönetici ve personeli el birliği yaparak okul binalarının iç ve dış boyalarını yaptılar. Kapı ve pencere alıştırmaları ile elektrik ve su tesisatı da yönetici ve personel tarafından gözden geçirilerek, aksayan yönler giderildi. Okul Müdürü Nilgün Yücel, “Okulumuzda öğretmenlerimiz gönüllülük çerçevesinde personelle birlik olup sağladığımız malzemelerle okulumuzun iç ve dış boyalarını bizzat kendimiz yaptık. Elektrik ve su şebekelerini gözden geçirerek, aksayan yönleri onardık. Hep birlikte büyük bir zevkle bu çalışmaları gerçekleştirdik. Okulumuzun bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiren öğretmen, yönetici ve personelimize teşekkür ediyorum. Sizlerle çalışmak çok güzel” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.