Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Final müsabakaları Düzce'de tamamlandı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 21.04.2024 - 17:26, Güncelleme: 21.04.2024 - 17:26 5455 kez okundu.
 

Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Final müsabakaları Düzce'de tamamlandı

DÜZCE (AA) - Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Final müsabakaları Düzce'de sona erdi.
Düzce Tenis Kulübü yerleşkesinde 17 Nisan'da başlayan müsabakalarda, 5 gün boyunca 28 ilden 40'ı kız toplam 80 sporcu ter döktü. Final müsabakalarıyla sona eren turnuvada, çift erkekler kategorisinde Düzce Kasım Aktaş Ortaokulu adına yarışan ikiz kardeşler Eren ve Tuna Çavuş şampiyon oldu. Çift kızlar kategorisinde ise İstanbul'daki bir özel okuldan katılan Serra Hasanbaşoğlu ve Doğa İlhan birinciliği elde etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları ile kenti tanıtan hediyeler verdi.  
DÜZCE (AA) - Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Final müsabakaları Düzce'de sona erdi.

Düzce Tenis Kulübü yerleşkesinde 17 Nisan'da başlayan müsabakalarda, 5 gün boyunca 28 ilden 40'ı kız toplam 80 sporcu ter döktü.

Final müsabakalarıyla sona eren turnuvada, çift erkekler kategorisinde Düzce Kasım Aktaş Ortaokulu adına yarışan ikiz kardeşler Eren ve Tuna Çavuş şampiyon oldu.

Çift kızlar kategorisinde ise İstanbul'daki bir özel okuldan katılan Serra Hasanbaşoğlu ve Doğa İlhan birinciliği elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları ile kenti tanıtan hediyeler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.