ORTAÖĞRETİM KPSS YAPILDI

EĞİTİM 22.11.2020 - 16:23, Güncelleme: 22.11.2020 - 16:23 2121+ kez okundu.
 

ORTAÖĞRETİM KPSS YAPILDI

ÖSYM tarafından 22 Kasım Pazar günü KPSS ortaöğretim sınavını gerçekleştirildi. Tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da gerçekleşen sınava aday öğrenciler katıldı. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde sokağa çıkan aday öğrenciler sınav salonlarında yerlerini alarak 130 dakika süren sınavlarını gerçekleştirdiler. Sınav salonlarının kapısında ise aileler heyecanlı bir bekleyiş gerçekleştirdi. Sınavı ardından sonuçların ise 24 Aralık 2020 tarihinde açıklanacağı öğrenildi.

ÖSYM tarafından 22 Kasım Pazar günü KPSS ortaöğretim sınavını gerçekleştirildi. Tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da gerçekleşen sınava aday öğrenciler katıldı. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde sokağa çıkan aday öğrenciler sınav salonlarında yerlerini alarak 130 dakika süren sınavlarını gerçekleştirdiler. Sınav salonlarının kapısında ise aileler heyecanlı bir bekleyiş gerçekleştirdi.

Sınavı ardından sonuçların ise 24 Aralık 2020 tarihinde açıklanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.