Özel Eğitim Okulunda çok özel çalışmalar

EĞİTİM 04.03.2021 - 18:11, Güncelleme: 04.03.2021 - 23:16 4676+ kez okundu.
 

Özel Eğitim Okulunda çok özel çalışmalar

Bulancak’ta yeni açılan ve özel eğitim adına çok önemli bir eksikliği gideren Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu özel öğrencileriyle buluşmak için hazırlıklarına devam ediyor.
2020-2021 Eğitim-Öğretim yıl 2. Yarısında hizmet vermeye başlayacak olan okulda çalışmalar hız kazandı. Okulun daha hızlı bir şekilde eğitim faaliyetine başlaması için İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un katkıları ve destekleriyle Bulancak Belediyesi ile irtibata geçilerek, Bulancak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Bulaski Müdürlüğü, ve Fen İşleri müdürlüğü ile alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapıldı. Okul Müdürü İnci Akçay Bozkurt’un hassasiyeti ve belediyenin titiz çalışması sonucunda okul bahçesi özel eğitim öğrencilerinin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte düzenlendi. Bahçe özel toprakla örtüldü ve çevre peyzajı yapıldı. Okul Müdürü İnci Akçay Bozkurt, “Bütün bu çalışmalar özel çocuklarımız için. Artık özgürce koşup oynayacaklar. Özel olduklarını hissedecekler. El birliği ile iyileştirilen bu okul ve yenilenen bahçesi çocuklarımıza ilaç gibi geleceğe benziyor. Belediyemize ve çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Haber: Erol Küçük
Bulancak’ta yeni açılan ve özel eğitim adına çok önemli bir eksikliği gideren Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu özel öğrencileriyle buluşmak için hazırlıklarına devam ediyor.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yıl 2. Yarısında hizmet vermeye başlayacak olan okulda çalışmalar hız kazandı. Okulun daha hızlı bir şekilde eğitim faaliyetine başlaması için İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un katkıları ve destekleriyle Bulancak Belediyesi ile irtibata geçilerek, Bulancak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Bulaski Müdürlüğü, ve Fen İşleri müdürlüğü ile alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapıldı. Okul Müdürü İnci Akçay Bozkurt’un hassasiyeti ve belediyenin titiz çalışması sonucunda okul bahçesi özel eğitim öğrencilerinin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte düzenlendi. Bahçe özel toprakla örtüldü ve çevre peyzajı yapıldı. Okul Müdürü İnci Akçay Bozkurt, “Bütün bu çalışmalar özel çocuklarımız için. Artık özgürce koşup oynayacaklar. Özel olduklarını hissedecekler. El birliği ile iyileştirilen bu okul ve yenilenen bahçesi çocuklarımıza ilaç gibi geleceğe benziyor. Belediyemize ve çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.