Parklarda onarım çalışması

YAŞAM 26.01.2021 - 17:47, Güncelleme: 26.01.2021 - 17:47 2813+ kez okundu.
 

Parklarda onarım çalışması

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda; Teyyaredüzü Mahallesi Can Yücel Parkında ağaç budama ve temizlik, Aksu Mahallesi Boğacık mevkiinde yapımı devam eden yaşam alanı projesinde dolgu çalışması ve şehirde bulunan parklardaki banklarda onarım çalışması yürütülüyor. Park ve bahçelerde sürekli yeşillendirme ve bakım çalışmalarını sürdüren ekipler kırılan ve eskiyen malzemeleri yenileri ile düzenlenip, yıpranan malzemeler ise onarılırken, bazı parklarda çocuk oyun alanlarına da kauçuk seriliyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada bakım ve onarım çalışmalarının tüm parklarda devam edeceği bildirildi.
Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda; Teyyaredüzü Mahallesi Can Yücel Parkında ağaç budama ve temizlik, Aksu Mahallesi Boğacık mevkiinde yapımı devam eden yaşam alanı projesinde dolgu çalışması ve şehirde bulunan parklardaki banklarda onarım çalışması yürütülüyor. Park ve bahçelerde sürekli yeşillendirme ve bakım çalışmalarını sürdüren ekipler kırılan ve eskiyen malzemeleri yenileri ile düzenlenip, yıpranan malzemeler ise onarılırken, bazı parklarda çocuk oyun alanlarına da kauçuk seriliyor.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada bakım ve onarım çalışmalarının tüm parklarda devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.