PİRAZİZ’DE DE 30 TABLET DAĞITTILAR

GÜNDEM 30.11.2020 - 17:17, Güncelleme: 30.11.2020 - 17:17 3412+ kez okundu.
 

PİRAZİZ’DE DE 30 TABLET DAĞITTILAR

Bulancak'ta faaliyet gösteren Öztürk Grup, geçtiğimiz hafta başlattığı ‘Bir tabletle geleceğe ışık ol’ isimli kampanya ile eğitime desek olmak amacıyla 20 öğrenciye tablet dağıtmıştı.
Grup bünyesinde bulunan ve Piraziz’de faaliyet gösteren Doğancan Fındık ise bu hafta 30 öğrenciye tablet dağıttı. Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Öztürk, geçen hafta başlattıkları kampanyaya bünyelerinde faaliyet gösteren Doğancan Fındık adına destek verdiklerini belirterek, “Koronavirüs Salgını nedeniyle eğitime destek olabilmek için başlattığımız, ‘Bir tabletle geleceğe ışık ol’ kampanyamız kapsamında Piraziz’de de 30 öğrencimize 30 adet tablet dağıttık. Eğitime destek olmak ve öğrencilerimizin yüzlerini güldürmek bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır” dedi.
Bulancak'ta faaliyet gösteren Öztürk Grup, geçtiğimiz hafta başlattığı ‘Bir tabletle geleceğe ışık ol’ isimli kampanya ile eğitime desek olmak amacıyla 20 öğrenciye tablet dağıtmıştı.

Grup bünyesinde bulunan ve Piraziz’de faaliyet gösteren Doğancan Fındık ise bu hafta 30 öğrenciye tablet dağıttı.

Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Öztürk, geçen hafta başlattıkları kampanyaya bünyelerinde faaliyet gösteren Doğancan Fındık adına destek verdiklerini belirterek, “Koronavirüs Salgını nedeniyle eğitime destek olabilmek için başlattığımız, ‘Bir tabletle geleceğe ışık ol’ kampanyamız kapsamında Piraziz’de de 30 öğrencimize 30 adet tablet dağıttık. Eğitime destek olmak ve öğrencilerimizin yüzlerini güldürmek bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.