Randevusunu alan aşısını oluyor!

SAĞLIK 01.04.2021 - 17:07, Güncelleme: 01.04.2021 - 17:07 3399+ kez okundu.
 

Randevusunu alan aşısını oluyor!

Geçtiğimiz hafta sonu itibarı ile 60 yaş ve üzeri vatandaşlar ve eşlerine yapılmaya başlanılan koronavirüs aşılamaları son sürat devam ediyor.
MHRS sistemi üzerinden randevu alarak aşı olmaya giden vatandaşlar tercihlerine göre ister hastanelerde isterlerse de aile hekimlerinde aşılarını olabiliyor. Pazar günü itibarı ile 60 yaş üzeri vatandaşlar eşleri ile birlikte randevu alarak aşı olmaya başlamışlardı. Gazetemize ihbarda bulunan bazı vatandaşların randevu alarak aşı olamadıkları iddiaları üzerine yaptığımız araştırmada, Giresun genelinde randevularda sıkıntı yaşanmadığı sadece Çarşamba günü sevkiyat nedeniyle bir aksama olduğu ve bu aksaklığın ise Perşembe günü giderildiği öğrenildi. Öte yandan 1 Nisan 2021 itibarı ile Giresun genelinde Çin menşeli Sinovac aşısının yanı sıra vatandaşların Biontech aşısını da tercih edebilecekleri öğrenilirken, sistem üzerinden tercihli seçim yapılıyor.
Geçtiğimiz hafta sonu itibarı ile 60 yaş ve üzeri vatandaşlar ve eşlerine yapılmaya başlanılan koronavirüs aşılamaları son sürat devam ediyor.

MHRS sistemi üzerinden randevu alarak aşı olmaya giden vatandaşlar tercihlerine göre ister hastanelerde isterlerse de aile hekimlerinde aşılarını olabiliyor.

Pazar günü itibarı ile 60 yaş üzeri vatandaşlar eşleri ile birlikte randevu alarak aşı olmaya başlamışlardı.

Gazetemize ihbarda bulunan bazı vatandaşların randevu alarak aşı olamadıkları iddiaları üzerine yaptığımız araştırmada, Giresun genelinde randevularda sıkıntı yaşanmadığı sadece Çarşamba günü sevkiyat nedeniyle bir aksama olduğu ve bu aksaklığın ise Perşembe günü giderildiği öğrenildi.

Öte yandan 1 Nisan 2021 itibarı ile Giresun genelinde Çin menşeli Sinovac aşısının yanı sıra vatandaşların Biontech aşısını da tercih edebilecekleri öğrenilirken, sistem üzerinden tercihli seçim yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.